Δε θα πιστεύετε πώς έγινε μετά από χρόνια χρήση στεροειδών!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το 1993 η Denise Rutkowski κέρδισε τη δεύτερη θέση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό bodybuilding στον κόσμο. Ο τίτλος, συνοδεύτηκε και από μια επιταγή ύψους 20.000 δολαρίων, μπορεί να της χάρισε δόξα αλλά ξάφνιασε τον κόσμο του συγκεκριμένου αθλήματος όταν αποφάσισε να αποσυρθεί.

Για τα χρόνια που ακολούθησαν, η Rutkowski παρακολούθησε μαθήματα στο κολέγιο Calvary Cathedral International Bible College, με χριστιανικό προσανατολισμό.

Ώσπου, βρέθηκε ξανά στη δημοσιότητα, περίπου δυο δεκαετίες μετά, όταν συνελήφθη το 2012 και ξανά το 2013- ο λόγος δεν έχει αβέβαιος-, με τις φωτογραφίες από τη σύλληψή της να σοκάρουν. Η Rutkowski όχι μόνο δε θύμιζε τον παλιό εαυτό της, αλλά διέθετε και αντρικά χαρακτηριστικά (έντονη τριχοφυΐα).

Η Daily Star Online, μίλησε με τον ειδικό στο fitness, Yusef Smith, για το τι προκαλούν τα στεροειδή σε μια γυναίκα-επί του παρόντος.

«Ο πρωταρχικός κίνδυνος για μια γυναίκα που κάνει χρήση στεροειδών, είναι η αρρενοποίηση», λέει και συμπληρώνει «Οι γυναίκες ίσως να αρχίσουν να αποκτούν ανδρικά χαρακτηριστικά όπως τριχοφυΐα στο πρόσωπο, διευρυμένη κλειτορίδα, ακμή…».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ