Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα δάκρυα του Aρμστρονγκ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Λίγες ημέρες πριν την προβολή της συνέντευξής του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου αναμένεται να ομολογήσει την ενοχή του για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ο Λανς Άρμστρονγκ έκανε το πρώτο βήμα.

Ο Αμερικανός ποδηλάτης, που τιμωρήθηκε με αφαίρεση όλων των τίτλων του, μεταξύ αυτών και των επτά κατακτήσεών του στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, όταν παραιτήθηκε από τη δικαστική διαμάχη με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ντόπινγκ των ΗΠΑ (USADA), απολογήθηκε στα μέλη του Ιδρύματος «Livestrong». Ο 41χρονος Τεξανός ζήτησε κατ’ ιδίαν συγγνώμη σε συζητήσεις που είχαν στο Όστιν με το ίδρυμα που δημιούργησε ο ίδιος για την καταπολέμηση του καρκίνου μετά την περιπέτεια που είχε ο ίδιος με την επάρατη νόσο. Πρόσφατα και μετά το θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του παραιτήθηκε από την προεδρία του ιδρύματος.

«Είχε μια ιδιωτική συζήτηση με το προσωπικό του ιδρύματος. Ήταν μια πολύ ειλικρινής και από καρδιάς έκφραση μεταμέλειας για ό,τι μπορεί να προκάλεσε στο ίδρυμα λόγω της προσοχής που στράφηκε πάνω του από τα ΜΜΕ μετά την περιπέτειά του», δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος.

Ο Άρμστρονγκ, μάλιστα, φέρεται να ήταν έτοιμος να κλάψει όταν μιλούσε στους ανθρώπους του ιδρύματος. Στη συνέντευξή του που θα προβληθεί στις ΗΠΑ στο δημοφιλές talk show τα ξημερώματα της Παρασκευής (μαγνητοσκοπήθηκε τη Δευτέρα), αναμένεται να ομολογήσει για πρώτη φορά πως χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να φτάσει στις διακρίσεις που είχε.

Η εξομολόγησή του στη σιδηρά κυρία της αμερικανικής τηλεόρασης διήρκεσε δυόμισι ώρες και η ίδια έγραψε στο Twitter πως «… ήρθε ΕΤΟΙΜΟΣ». Εκπρόσωπος της εκπομπής διασαφήνισε πως η συνέντευξη δεν δόθηκε επί πληρωμή και πως η Όπρα Γουίνφρεϊ είχε το ελεύθερο να τον ρωτήσει ό,τι ήθελε.

www.sday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πώς θα γίνεις σούπερ αθλητής στα χιόνια
  • Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συμπληρώματα διατροφής
  • Τι να τρως πριν και κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής σου προπόνησης
  • Ποδηλασία: 4 τρόποι για να επανέλθετε εύκολα μετά την προπόνηση
  • Γιατί τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι απαραίτητα στους αθλητές
  • 2 βασικά συμπληρώματα για βέλτιστη ανάκαμψη
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.