Colombiano: Το «μαφιόζικο» γκρουπ του πατρινού καρναβαλιού 2017!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η παρέα του Πάμπλο Εσκομπάρ, του Τόνι Μοντάνα και των άλλων "καλών" παιδιών έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό πατρινό καρναβάλι...

Η πατρινή τρέλα ζει μέσα μας και περνάει απο γενιά σε γενιά, με αυτό μας μεγάλωσαν και αυτό περνάμε και εμείς οι μεγαλύτεροι στους μικρότερους. Δηλαδή να διασκεδάσουν εκ του ασφαλούς και να περάσουν όμορφα και ξέγνοιαστα τις μέρες του καρναβαλιού.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα, το αντίδοτο είναι πάρουμε την παρέα μας, να βάλουμε τις στολές μας και να ξεφύγουμε από την μονοτονία, να γελάσουμε να αγαπήσουμε να ξεφαντώσουμε να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί και να ζήσουμε την εμπειρία!

1993844

1993872

Τα καρναβαλικά πληρώματα είναι θεσμός και εμείς οι παλαιότεροι είμαστε υπεύθυνοι να κάνουμε τα πάντα για να διασκεδάσετε και να δείτε την ομορφιά του καρναβαλιού της Πάτρας, μέσα απο τα πάρτυ μας, αλλά και το ξέφρενο γλέντι που στήνεται στην γοητευτική πόλη.

Το #Colombiano_group_9 είναι ένα πλήρωμα όπως δεν το έχετε ξαναδεί και είναι εδώ φέτος για εσάς. Όλοι οι αθλητές της Πάτρας θα βρίσκονται μαζί μας σε ένα παρεάκι που καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αντισταθεί στις δυσκολίες των καιρών μας. Είμαστε λοιπόν έτοιμη να σας υποδεχτούμε όλους και να διασκεδαάσουμε παρέα...

Το iFitnessbook σε συνεργασία με το Colombiano Group 9 παρέχει σε όλους τους αναγνώστες του έκπτωση στην στολή για την παρέλαση στο καρναβάλι. 

Συντονιστής του πληρώματος και των εγγραφών,
Μάκης Μαραγκός - 6973441109

16684812 10208760370231883 250813434 n

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την προετοιμασία αγώνων από την ΕΟΣΔ στη Πάτρα
loading...