Aδυνάτισε τρώγοντας… πίτσα κάθε μέρα!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Εάν έχετε προσπαθήσει να χάσετε βάρος και δεν τα καταφέρετε μάλλον πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα ενός Αμερικανού σεφ που υποστηρίζει ότι έχασε 50 κιλά σε 7 μήνες τρώγοντας πίτσα κάθε μέρα.

Ο σεφ Pasquale Cozzolino αποκάλυψε ότι πήρε πολλά κιλά κατά τη μετακόμισή του από την Ιταλία στις ΗΠΑ, φτάνοντας να ζυγίζει περίπου 175 κιλά. Πλέον δεν μπορούσε να κινηθεί εύκολα, να κάνει τις δραστηριότητες που ήθελε με τον γιο του αλλά και να ντυθεί όπως επιθυμούσε. Μάλιστα, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι έπρεπε να αδυνατίσει γιατί κινδύνευε η ζωή του.

Έτσι αποφάσισε να κόψει το fast food και να επιστρέψει στη μεσογειακή διατροφή όπως την ήξερε από τη Νάπολη. Και αυτό σήμαινε πολλή πίτσα. Ξεκίνησε κάνοντας παραδοσιακή πίτσα Margherita στο σπίτι κάθε μέρα για μεσημεριανό γεύμα, χωρίς βούτυρο και λιπαρά αλλά με φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα και βασιλικό και βέβαια σπιτική ζύμη. “Έτρωγα πρωί, μεσημέρι και βράδυ πίτσα. Έχασα 20 κιλά σε τρεις μήνες και από εκεί και πέρα όλα ήρθαν μόνα τους… Πλέον έχω χάσει 50 κιλά και βρήκα τον παλιό καλό εαυτό μου”, λέει εκείνος με χαρά.

Πάντως πέρα από την επιτυχημένη προσπάθεια του σεφ, καλό θα ήταν πριν επιχειρήσετε οτιδήποτε να ενημερώσετε τον γιατρό σας.

perierga.gr - Aδυνάτισε τρώγοντας πίτσα κάθε μέρα!

perierga.gr - Aδυνάτισε τρώγοντας πίτσα κάθε μέρα!

Πηγή: perierga.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 10 συμβουλές για να μπεις στο χειμωνιάτικο τζιν χωρίς να πεινάσεις
  • Η δίαιτα της Μεγάλης Εβδομάδας
  • Πως θα κάνετε ορατούς τους κάτω κοιλιακούς σας
  • Οι κορυφαίες τροφές χωρίς υδατάνθρακες για δίαιτα (λίστα)
  • Οι 3 κανόνες για να χάσεις κιλά αν είσαι γλυκατζής
  • Θέλεις να αδυνατίσεις; Πες «ναι» (και) στο junk food
loading...