Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

ΒΙΒΛΙΟ: Η αυτοβιογραφία του αθλητή Γιώργου Τρομάρα

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ PHOTO.

 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ: θα χρειαστούμε θάλασσες μελάνι, και τόνους χαρτί, για να περιγράψω: «έναν θρύλο της εποχής μας, μια μεγάλη μορφή του Αιώνα μας, ένα αστείρευτο ταλέντο, έναν ακούραστο αγωνιστή, έναν Μεγάλο Έλληνα, που μας ταξιδεύει σε Μύθους και Ήρωες, και σε εποχές, που ο Δυνατός κρατούσε τη Γη στους ώμους του, και προστάτευε τους Αδυνάτους και τους αδικημένους, ακριβώς, γιατί επικρατούσε και τότε όπως και σήμερα, η βία, η αδικία, η υστεροβουλία, το συμφέρον και η Υποτίμηση του Ανθρώπου, και ειδικά της Ελλάδας μας, που παρ’ όλο που είναι «Ευλογημένος Τόπος» δεν την αφήνουν να χαρεί αυτά, που με τόσους Αγώνες και Αίμα, έχει αποκτήσει, την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της. Σ’ αυτό το σημείο ανοίγει η πόρτα του Πολιτισμού μας, και μπαίνει ο Μεγάλος μας «Πρωταθλητής» το καμάρι της Ελλάδας ο Μεγάλος μας: «Γιώργος Τρομάρας» που συνεχίζει να είναι εδώ, και να προσπαθεί να κρατήσει την Ελλάδα στους ώμους του, να γίνει το «Λαμπρό Παράδειγμα» για τη Νεολαία μας, που τόσο την έχουν παραπλανήσει στις μέρες μας, γιατί δε θέλουν τα παιδιά μας να σκαρφαλώσουν στις κορυφές, με τα αετίσια τους φτερά, γιατί φοβούνται τη δύναμή μας, το πνεύμα μας, τον Ηρακλή Γιώργο Τρομάρα, που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

 Γι’ αυτό αγαπάμε τον Γιώργο μας, και είμαστε υπερήφανοι σαν χώρα, που παρέμεινε δικός μας, που έχει τιμήσει με τους αγώνες του, την Ελλάδα, και πέρα απ’ τα Σύνορά της κι έχει διδάξει σε όλον τον κόσμο, ότι: οι Αξίες δεν χάνονται, ακόμα και στις μέρες μας, και με τις Συνθήκες που επικρατούν σήμερα. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε εδώ, για να τον τιμήσουμε για την Προσφορά του στο Βωμό του Πολιτισμού μας, και για να του δώσουμε κουράγιο, και δύναμη με την Αγάπη μας, να συνεχίσει το έργο του, που τόσο πολύ μας τιμά σαν χώρα. Αυτό είναι το DNA του Έλληνα, να γεννάει Αετούς – Μύθους – και Ήρωες. Σ’ αυτό το σημείο σας παρουσιάζω τον Γιώργο Τρομάρα, χωρίς τίτλους, και Βραβεία, να καταθέτει τη ψυχή του, σ’ εσάς που τόσα χρόνια τον ακολουθείτε και τον θαυμάζετε, αναλύοντας τη ζωή του και το έργο του, βήμα – βήμα, από την ώρα που γεννήθηκε, μέχρι σήμερα. Ας τον ακούσουμε λοιπόν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 100 ΒΌΤΑΝΑ – 1000 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΑΙΟΣ (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΗΣΑΥΡΟΣ)
  • Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Τουλιάτου στην Θεσσαλονίκη
loading...