Γερμανία: Straight επώνυμοι άνδρες «φιλιούνται» κατά της ομοφοβίας

  • Κατηγορία Sex
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Μια εικόνα με δύο επώνυμους straight άνδρες να φιλιούνται στο στόμα, σίγουρα είναι κάτι που σου τραβά την προσοχή. Όταν μάλιστα γίνεται και για κάποιο σκοπό, τότε το όλο θέαμα αποκτά άλλη αξία.
 
Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε το γνωστό περιοδικό GQ, να μας συστήσει τη νέα του καμπάνια «Gentlemen Against Homophobia campaign- #Mundpropaganda » που στοχεύει να πολεμήσει ενάντια στα αυξημένα περιστατικά ομοφοβίας στη Ρωσία, στη Γερμανία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
 
Συγκεκριμένα, το lifestyle ανδρικό περιοδικό –γνωστό για τις φωτογραφήσεις γρήγορων αμαξιών και καυτών κοριτσιών- επιστράτευσε 13 επώνυμους άνδρες της Γερμανίας, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός  August Diehl, το συγκρότημα Revolverheld και ο τραγουδιστής Herbert Gronemeyet. Το αποτέλεσμα ήταν έξι απίθανες «kiss to kiss» φωτογραφίες, οι οποίες πρόκειται να αναρτηθούν σε λεωφορεία, διαφημιστικές αφίσες κ.α., σε ολόκληρη τη χώρα.
 
«Τα περιστατικά μη αποδοχής που αντιμετωπίζουν ακόμη οι ομοφυλόφιλοι είναι σοκαριστικά», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού José Redondo-Vega και συνέχισε:
 
«Με τη συγκεκριμένη εκστρατεία θέλουμε να περάσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για μια ελεύθερη κοινωνία». Πρόσθεσε επίσης, ότι «οι άνδρες που συμμετείχαν στη φωτογράφηση επέδειξαν αξιοθαύμαστο θάρρος».
 
Υπήρχαν βέβαια και κάποιες προσωπικότητες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια, δείχνοντας ότι και η Γερμανία πρέπει να κάνει κάποια βήματα προς τα εμπρός.
 
πηγή: www.gaystarnews.com
 
 

Antivirus magazine

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Καμία γυναίκα δεν είναι εντελώς straight
  • Κορυφαίοι αθλητές που δήλωσαν δημόσια ότι είναι gay
  • Ο gay αθλητής που "κόπηκε" από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς και η γυμνή φωτογράφιση!
  • Οι άντρες επωνυμοί με τους πιο sexy κοιλιακούς! Δείτε φωτογραφίες..
loading...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μείνε στη Φιλική Ζώνη Παίξ'τη στα Δάχτυλα »