«Ελα κι εσύ» να γυμναστείς μαζί με την ομάδα του MCHTraining!

  • Κατηγορία Fitness
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σηκωθείτε τώρα από ντιβάνια, καρέκλες, καναπέδες, κρεβάτια! Όχι, δεν σας προτρέπουμε να παραγγείλετε κάποιο βιβλίο. Σας παρακινούμε να αφήσετε για λίγο την άνεση του σπιτιού σας και να γυμναστείτε μαζί μας σε κάποιο εξωτερικό χώρο!

 

Το iFitnessbook.com στηρίζει την πρωτοβουλία «Ελα κι εσύ» που έλαβε η ομάδα της MCHTraining, δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα από εσάς να μετέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε μια προπόνηση εξωτερικού χώρου και φυσικά να συνδυάσει τη γυμναστική με τη διασκέδαση του.

 

Κάθε Κυριακή θα προγραμματίζεται ένα ξεχωριστός χώρος για προπόνηση έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όλους - όποιος κι αν είναι ο τόπος κατοικίας τους - να μπορούν να δίνουν το «παρών» και να ξεχνούν για λίγη ώρα τη ρουτίνα της καθημερινότητας τους.

 

Αυτή την Κυριακή (14/7) το σημείο συνάντησης μας ορίστηκε στο Ζούμπερι (Μιαούλη 10) στο χώρο του Divers Club Café. Το iFitnessbook.com θα είναι εκεί «εξοπλισμένο» αποκλειστικά με καλή διάθεση για να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά της προπόνησης και να γυμναστεί μαζί με τους ειδικούς.

 

Εσύ θα το χάσεις; Το ραντεβού μας είναι προγραμματισμένο στις 12:00 κι αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6974 637 108.

 

Χορηγός επικοινωνίας: iFitnessbook.com
 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 5 εύκολοι τρόποι να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου ενώ περπατάς!
  • Οι πιο ακούραστοι τρόποι να κάψεις θερμίδες (χωρίς να γυμναστείς)
  • Τι τρώνε για πρωινό οι personal trainers; 5 προτάσεις για όσους γυμνάζονται
  • Οι απίστευτοι κοιλιακοί της Κάτιας Ζυγούλη!(photos)
  • Mountain Climber, η άσκηση που γυμνάζει τα πάντα!
  • Γιατί δεν αδυνατίζεις ενώ κάνεις αεροβική;
loading...