ΤRX για γράμμωση κορμού από πάνω μέχρι κάτω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όνειρο ανδρών και γυναικών είναι το γραμμωμένο κορμί. Για τους άνδρες πλάτη, χέρια. Πόδια, στήθος για τις γυναίκες και για τους δύο οι κοιλιακοί!!!

Αν θέλετε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας για ένα γραμμωμένο σώμα και για να μην ταλαιπωρήστε μάταια θα πρέπει από σήμερα κιόλας να επιλέξετε την εξελιγμένη και ταυτόχρονα διασκεδαστική προπόνηση με TRX.

Το μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό που κάνει αποτελεσματικό το TRX για την γράμμωσή σας είναι ότι για να γίνει μία άσκηση συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας θα πρέπει να συμμετέχει όλο το μυϊκό μας σύστημα και ειδικά ο πυρήνα (core) του κορμού(κοιλιακοί και ραχιαίοι),ενώ παράλληλα το γεγονός ότι κατά την
διάρκεια της ασκήσεως ο ασκούμενος βρίσκεται στον αέρα ουσιαστικά και κρατιέται μόνο από τους ιμάντες αυξάνει μέγιστα τα οφέλη στην δύναμη και την μυϊκή υπερτροφία.

Επίσης αλλάζοντας την κλίση-γωνία του σώματος καθώς και το άνοιγμα των ποδιών κατά την εκτέλεση της άσκησης και ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου αυξάνει την επιβάρυνση δοκιμάζοντας την δύναμη μας ενεργοποιώντας περισσότερο τους μύες.

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα πρέπει να συνδυάζονται και με την σωστή διατροφή με συχνά και μικρά γεύματα χαμηλά σε υδατάνθρακες και πλούσια σε πρωτεΐνες γιατί βοηθούν στην εμφάνιση και μετέπειτα στην γράμμωση των μυών.

Επομένως η χρήση του TRX καθίσταται επιτακτική γιατί μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο άσκησης δουλεύοντας όλο το σώμα και εναλλάσσοντας ασκήσεις σε δευτερόλεπτα αποκτώντας την πολυπόθητη γράμμωση.

Επιλέξτε τώρα τον πιστοποιημένο TRX TRAINER που θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στο αποτέλεσμα που εσείς θέλετε και αύριο κάντε την πρώτη σας προπόνηση με τους ιμάντες !!!

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Diamond push ups: Η άσκηση-διαμάντι για γράμμωση στα χέρια
  • Γραμμώστε τρώγοντας περισσότερο!
  • Πώς θα αποκτήσεις την απόλυτη γράμμωση μέσα σε μια βδομάδα
  • Βγες στη παραλία γραμμωμένος όσο ποτέ με το πακέτο του Active Body!
  • Πως να γραμμώσεις μόλις σε έναν μήνα!
  • Διατροφή για γράμμωση σε χρόνο ρεκόρ!
loading...