Τραπεζοειδείς: Πώς να αναπτύξετε τους πιο πεισματάρηδες μύες !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είναι ένα μέρος του σώματος που πολλοί bodybuilders παλεύουν να το αναδείξουν. Αυτός ο μικρός σχετικά, σε σχήμα τραπέζιου μυς, που συνδέει λαιμό, πλάτη και ώμους και στις δύο πλευρές του λαιμού, είναι αρκετά δύσκολος στο να διεγερθεί σε ανάπτυξη. Σίγουρα, οι αθλητές που υποβοηθούνται χημικά δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην ανάπτυξη των τραπεζοειδών τους, αλλά για όλους τους υπόλοιπους θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και υπομονή.

Εάν είστε έτοιμοι λοιπόν, να βάλετε τα δυνατά σας, για επιβλητικούς τραπεζοειδείς ήρθατε στο σωστό μέρος! Κατ 'αρχάς, ας δούμε τις ασκήσεις που θα πρέπει να εκτελέσετε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

Άρσεις ώμων ή shrugs

Είτε πρόκειται για άρσεις με μπάρα ή με αλτήρες, θα πρέπει να εκτελείτε 6 έως 10 σετ, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, προκειμένου να δείτε τον όγκο που επιθυμείτε. Το smith παρέχει επίσης έναν στέρεο μηχανισμό ελέγχου για τη κίνηση του βάρους χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια ισορρόπησης. Η άσκηση πρέπει να εκτελείται με ένα είδος ελεγχόμενης παράνοιας (αν αυτό βγάζει νόημα), δηλαδή σηκώστε τα βάρη με ένα ελεγχόμενο και ασφαλή τρόπο, αλλά με εξαιρετική μανία!

 

Deadlifts στο smith

Αυτή η κίνηση θα πυκνώσει όχι μόνο τους τραπεζοειδείς, αλλά και ολόκληρη την πλάτη επίσης. Φορτώστε βάρη, φορέστε μια ζώνη για στήριξη και να ξεκινήστε. 3 σετ από 5 έως 10 επαναλήψεις είναι ιδανικά.

 

Άρσεις στην τροχαλία

Αυτή η άσκηση προσφέρει ένα συνεχές ερέθισμα στους τραπεζοειδείς, με αποτέλεσμα την αύξησή τους με τρόπο που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τυπικά ελεύθερα βάρη. Δεν υπάρχει σημείο ξεκούρασης στο κάτω μέρος της κίνησης, διότι υπάρχει συνεχή αντίσταση. Λόγω του ασφαλούς της τροχαλίας, εδώ μπορείτε να πάτε όσο πιο βαριά μπορείτε. 3 σετ και επαναλήψεις μέχρι πλήρη εξάντληση!

 

Όρθια κωπηλατική με ανάποδη λαβή

Μια παραλλαγή αυτής της πολύ δημοφιλούς άσκησης αρκεί για να δώσει μέγιστη διέγερση στους τραπεζοειδείς σας. Απλά, γυρίστε τις παλάμες ανάποδα και εκετελέστε την άσκηση όπως θα κάνατε κανονικά. Τοποθετήστε τόσο βάρος, όσο χρειάζεται για να μπορείτε να βγάλετε 8-10 επαναλήψεις και 3 σετ.

 

Να θυμάστε ότι η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην εξίσωση. Αν είστε συνεχώς σε δίαιτα, τότε δεν πρόκειται να προσθέσετε την κατάλληλη μάζα που απαιτείται για μεγάλους τραπεζοειδείς. Προσθέστε κάθε μέρα μια 200-250 γρ μπριζόλα στο διαιτολόγιό σας, μαζί με λίγες πατάτες φούρνου, και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε θα φανούν σε λιγότερο από όσο νομίζετε. Θυμηθείτε ότι χρειάζεστε άφθονη ξεκούραση και να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό σε όλες τις μυϊκές ομάδες για μια ολοκληρωμένη και αρμονική διάπλαση.

http://www.ensomati.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πως θα αυξήσεις με φυσικό τρόπο την φλεβικότητα!
  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Πώς να εκτελέσεις άψογα τις «στρατιωτικές πιέσεις»
  • Οι μύες που γυμνάζονται στο κολύμπι (video)
loading...