Αυτή είναι η πιο extreme άσκηση κοιλιακών!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ανμπορείς να κάνεις αυτή την άσκηση, που είναι βέβαια λίγο ανορθόδοξη, τότε μπορείς να πεις ότι έχεις ή θα αποκτήσεις το τέλειο 6pack!

Κρεμασμένος ανάποδα προσπαθείς αν φέρεις το κεφάλι στα γόνατα. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι και μάλιστα θέλει και προσοχή.

Για να γίνει αυτή η άσκηση θα πρέπει να υπάρχει και η υποδομή. Δηλαδή ένα διπλό μονόζυγο ή μπάρες που θα μπορούν να κλειδώσουν τα πόδια με ασφάλεια. Σκέψου ότι θα είσαι ανάποδα κρεμασμένος κάτι που σημαίνει ότι αν κάνεις λάθος και δεν κλειδώσεις καλά τα πόδια σου τότε κινδυνεύεις από άσχημη πτώση.

Βέβαια υπάρχουν και τα αντίστοιχα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, όπως ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία «Gigolo», που δένουν τα πόδια με γάντζους (φώτο) και έτσι κρεμιέσαι από το μονόζυγο.

Η συνέχεια μετά είναι σχετικά απλή. Προσπαθείς να φέρεις το κεφάλι στα γόνατα. Τα χέρια σου δεν έχει σημασία που θα βρίσκονται. Μπορεί αν είναι κλειδωμένα γύρω από το σβέρκο, μπορεί και ελεύθερα.

Αν καταφέρεις να κάνεις 10 επαναλήψεις αρκούν. Αν και αυτή η άσκηση ενδείκνυται για τρία σετ και όσες επαναλήψεις πάρεις την κάθε φορά!

 

 

Πηγή: activeman.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Η διατροφική μέθοδος που φέρνει τους κοιλιακούς σου στην επιφάνεια
  • Σε ποιον διάσημο ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί;
  • Πώς μοιάζει ένας άντρας με πολύ χαμηλό ποσοστό λίπους στο σώμα του
  • 5 εύκολοι τρόποι να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου ενώ περπατάς!
  • Οι κοιλιακοί-φέτες του νικητή του MasterChef έχουν «ρίξει» το Instagram (photos)
  • Καθαρή διατροφή: Μήπως εξαπατάτε τους κοιλιακούς σας;
loading...