5 μυστικά για να γίνεις «τούμπανο»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

1. Διαφοροποιείστε την προπόνησή σας. Το σώμα σας συνηθίζει κάθε ρουτίνα προπόνησης στην οποία υποβάλλεται. Θα πρέπει να αλλάζετε τη φορά με την οποία πραγματοποιείτε το κάθε σετ.


2. Κρατήστε τις προπονήσεις σας σύντομες. Μετά από 45 λεπτά, τα επίπεδα τεστοστερόνης αρχίζουν να μειώνονται, ενώ τα επίπεδα της κορτιζόλης αρχίζουν να αυξάνονται. Η κορτιζόλη καταστρέφει τους μύες και αποθηκεύει λίπος. 


3. Διαφοροποιείστε το χρόνο ανάπαυσης μεταξύ των σετ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, διαφοροποιώντας το χρόνο ανάπαυσης μεταξύ των σετ είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ωθήσετε το σώμα σας να προσαρμοστεί. Αναπαυτείτε 2-3 λεπτά μεταξύ των σετ και στη συνέχεια αλλάξτε το χρόνο σε μόνο 1 λεπτό ανάπαυσης.


4. Κρατήστε την καρδιαγγειακή άσκηση στο ελάχιστο. Εστιάστε σε δραστηριότητες όπως ένα στατικό ποδήλατο, περπάτημα, ή ένα ελλειπτικό και κρατήστε το ρυθμό της καρδιάς σας μεταξύ 130-250 σφυγμούς. 


5. Καταγράψτε τις προπονήσεις σας και παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Ένα ημερολόγιο σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόγραμμά σας σε περίπτωση που η πρόοδός σας δεν προχωρά. Αν κρατάτε λεπτομερή στοιχεία των προπονήσεων σας και του προγράμματος διατροφής σας, αν νιώθετε να χάνετε τη δύναμή σας και παρατηρήσετε στο ημερολόγιο προπόνησής σας ότι χάνετε τακτικά ένα με δύο γεύματα την ημέρα, τότε θα ξέρετε ποια είναι η λύση στην στασιμότητά σας.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 5 μυστικά για να χάσεις λίπος όταν τα γονίδιά σου δεν σε βοηθούν
  • Δυνάμωσε τους μύες σου
  • Αυξήστε τους μυς σας στις γιορτές των Χριστουγέννων!
  • Τα 5 τελευταία μυστικά για να φύγεις κορμάρα για διακοπές
  • Τι να κάνετε για να φύγει ο «κόμπος» στους μυς
  • Τα «μυστικά» της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της!
loading...