Κάψ' τε θερμίδες έξυπνα και χωρίς κόπο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κι όμως δεν χρειάζεται πάντα κόπος και εξάντληση για να "κάψετε" τις περιττές θερμίδες, αλλά έξυπνα τιπς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγειτε από τύψεις και βάρος χωρίς κόπο και με λίγη εξάσκηση!

 

Δείτε τα και εφαρμόστε άμεσα:

 

Δροσίστε το… νερό σας

Μία πρόσφατη βρετανική έρευνα έδειξε ότι άτομα που έπιναν κρύο νερό είχαν μέχρι και 25% περισσότερη κατανάλωση θερμίδων από εκείνα, που το νερό τους ήταν σε θερμοκρασία δωματίου. Επιπλέον οι πρώτοι επεσήμαναν ότι αισθάνθηκαν πως το πρόγραμμα γυμναστικής ήταν πιο εύκολο. 

Λυγίστε τους αγκώνες σας

Κάντε το περπάτημά σας πραγματικό "χάσιμο θερμίδων" λυγίζοντας απλά τους αγκώνες σας κατά 90 μοίρες. Όχι μόνο σας βοηθά να επιταχύνετε το βήμα σας αλλά επιπλέον καταναλώνετε 15% περισσότερες θερμίδες καθώς περπατάτε.

Ακούστε μουσική

Η άσκηση είναι περισσότερο αποτελεσματική όταν δεν είναι αγγαρεία. Η αγαπημένη σας playlist βοηθάει τη γυμναστική να γίνει πιο ευχάριστη εμπειρία και μάλιστα κατά 20% περισσότερο σύμφωνα με μία έρευνα του Πανεπιστημίου Brunel του Δυτικού Λονδίνου. 

Βγείτε έξω

Έρευνες έχουν δείξει ότι η άσκηση στη φύση βοηθάει στην κατανάλωση 10% περισσότερων θερμίδων απ’ ότι μία αντίστοιχη άσκηση στο γυμναστήριο. Ο λόγος είναι ότι ο καθένας προετοιμάζει τον εαυτό του με περισσότερη δύναμη όταν τρέχει στο έδαφος παρά στον διάδρομο ενός γυμναστηρίου.

"Διαιρέστε" τις ασκήσεις σας

Ξεκινήστε μικρές χρονικά περιόδους πιο έντονης δραστηριότητας και με τον τρόπο αυτό θα επιταχύνετε το κάψιμο των θερμίδων και θα μειώσετε και το χρόνο άσκησης.
Αυστραλιανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες που μετέτρεψαν μόλις 8 δευτερόλεπτα εντατικότερης άσκησης από τον παλαιότερο χρόνο των 12 δευτερολέπτων για 20 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα, αδυνάτησαν γρηγορότερα από εκείνες που ασκούνταν με τον ίδιο ρυθμό αλλά διπλάσιο χρόνο την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εκείνες που έκαναν διαλείμματα έχασαν περίπου 8 κιλά, με την κοιλιά τους να «μαζεύει» κατά 12% και τους μηρούς κατά 15%, και παράλληλα άλλαξαν τον μεταβολισμό τους μέσα σε μόλις τέσσερεις μήνες χωρίς καθόλου δίαιτα.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πόσο περπάτημα χρειάζεται για να «κάψεις» ένα παγωτό ξυλάκι;
  • SUP, η νέα μόδα στα θαλάσσια σπορ. Ένα εύκολο και φθηνό χόμπι που καίει 600 θερμίδες σε μισή ώρα
  • Τα απίθανα κόλπα για να κάψεις περισσότερες θερμίδες κάνοντας διάδρομο
  • Τα καλύτερα κρασιά για όσους κάνουν διατροφή
  • Οι πιο ακούραστοι τρόποι να κάψεις θερμίδες (χωρίς να γυμναστείς)
  • Μικρές συμβουλές για να γλιτώσετε θερμίδες στις διακοπές
loading...