Κάνε σχοινάκι και εξαφάνισε το λίπος!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το σχοινάκι στον ανδρικό πληθυσμό του fitness δεν ήταν πολύ διαδεδομένο, μέχρι που βγήκε ο Ρόκι με τον Σταλόνε και όλοι ανακάλυψαν ότι αποτελούσε μέρος της προπόνησης των πυγμάχων. Το σχοινάκι είναι απλό, δεν κοστίζει και αποτελεί μια εναλλακτική άσκηση στην προσπάθεια για γράμμωση.

Με το σχοινάκι αυξάνεις την καρδιοαναπνευστική ικανότητα, ενισχύοντας παράλληλα την τόνωση των μυών αλλά και επιτυγχάνοντας την καύση λίπους. Όταν τα σχοινάκια χρησιμοποιούνται για προπόνηση μεγάλης χρονικής διάρκειας, μπορείτε να κάψετε πολλές θερμίδες.

Δουλέψτε interval

Για καλύτερη απόδοση σε προπόνηση υψηλής έντασης μπορείτε να δουλέψετε σε σετς πετυχαίνοντας πολύ μεγαλύτερη ενεργοποίηση των μυών τόσο για το άνω όσο και για το κάτω μέρος του σώματος. Έτσι χτίσετε μυϊκή μάζα με την πάροδο του χρόνου, η οποία μπορεί να κάνει το σώμα σας πιο αποτελεσματικό στην καύση θερμίδων. Μια τυχαία προπόνηση με σχοινάκι δεν μπορεί να κάνει πολλά για να αυξήσει την Μεγίστη Πρόσληψη Οξυγόνου, όμως στο πλαίσιο μιας υψηλής έντασης διαλειμματικής άσκησης το σχοινάκι μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα και να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε σχοινάκι μεταξύ των σετ σας από άλλες ασκήσεις, είτε με χρόνο, είτε με συνολικά πηδήματα.

Αύξηση της αθλητικής απόδοσης

Στο σχοινάκι οι μύες του σώματος συνεργάζονται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου επιτυγχάνοντας συντονισμό, κίνηση ποδιών, ταχύτητα, ευκινησία, ρυθμό, ακόμη και δύναμη, στοιχεία που βοηθούν στα περισσότερα αθλήματα. Οι κορυφαίοι αθλητές χρησιμοποιούν σχοινάκι, κι αυτό επειδή τους προσφέρει τόσα πολλά πλεονεκτήματα για την απόδοση τους.

Τα οφέλη: 

- Δραστηριοποιεί το σύνολο του μυϊκού συστήματος.

- Ενδυναμώνει γάμπες, μηρούς, γλουτούς, κοιλιακούς και χέρια.

- Προάγει την αύξηση της οστικής μάζας, μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης.

- Εντείνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών.

- Βελτιώνει γρήγορα τη φυσική κατάσταση, αναπτύσσει εκτός από την αντοχή, την ευλυγισία, την ισορροπία και το συντονισμό των κινήσεων.

 

Πηγή: activeman.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πώς με αυτά τα τρικ θα καις 100 θερμίδες παραπάνω ημερησίως
  • Με το Crosswim θα λιώσεις λίπος και θα χτίσεις μυς
  • Το πικρό ρόφημα του φθινοπώρου που καίει το λίπος και μειώνει δραστικά την κυτταρίτιδα
  • Tο απλό αξεσουάρ που σου επιτρέπει να τονώσεις τους μύες και να κάψεις λίπος στο φουλ
  • Πώς μοιάζει ένας άντρας με πολύ χαμηλό ποσοστό λίπους στο σώμα του
  • H υπερτροφή του φθινοπώρου που μειώνει την πείνα και καίει το λίπος
loading...