Η μαγική φόρμουλα για κάψιμο λίπους και πραγματικό "στέγνωμα" λίγο πριν τις διακοπές !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μπορεί να μην έχεις πολύ χρόνο ακόμα πριν ξεχυθείς στις παραλίες και αποκαλύψεις για ακόμα μία φορά το σώμα σου αλλά με τις συμβουλές που σου δίνει η trainer, Alycia Stevenin, θα καταφέρεις να κάψεις πολύ λίπος και να επιταχύνεις τη διαδικασία! Δες πώς..

“Το κλειδί για να κάψεις λίπος είναι η παρεμβατική προπόνηση πάνω στο διάδρομο”, είπε η Alycia και συνέχισε, “Αν ανεβάζεις τους παλμούς της καρδιάς σου για μικρά χρονικά διαστήματα αυτό θα σε βάλει στη ζώνη για κάψιμο λίπους”.

 

Αντί να μπλέκεις με πολύπλοκες προπονήσεις πάνω στο διάδρομο ακολούθα την παρακάτω διαδικασία..

 

Ξεκίνα περπατώντας για 30 δευτερόλεπτα και τρέχοντας σπριντ δίνοντά τα όλα για άλλα 30 δευτερόλεπτα. Αν μπορέσεις να το κάνεις αυτό για 30 με 45 λεπτά τότε σίγουρα θα κάψεις πολύ λίπος. 

 

Η Alycia μάλιστα προτείνει να σταματάς που και που και να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης για να συνδυάζεις την αερόβια άσκηση με την ενδυνάμωση. Πιο συγκεκριμένα λέει: “Πολλαπλασίασε τα αποτελέσματα της προπόνησής σου προσθέτοντας και ασκήσεις ενδυνάμωσης σε αυτήν. Κάνε την εναλλαγή του περπατήματος και του τρεξίματος για 4 λεπτά και έπειτα σταμάτα και κάνε ένα λεπτό πους απς και καθίσματα. Έπειτα ξανανέβα στο διάδρομο και επανέλαβε την αρχική διαδικασία για άλλα 4 λεπτά. Ξανακατέβα και κάνε για ένα λεπτό πους απς και καθίσματα. Επανέλαβε όλη αυτή τη διαδικασία 6-8 φορές και θα νιώσεις το μεταβολισμό σου να έχει πάρει φωτιά”.Γράφτηκε από 
faysbook.gr

 

http://www.fitnesspulse.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Απόκτησε πόδια δρομέα χωρίς να τρέξεις ούτε μία ώρα!
  • Πως να διατηρήσετε το κίνητρο όταν η θέληση δεν είναι αρκετή!
  • Πόσο χρόνο πρέπει να ξεκουράζεσαι κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης
  • Πώς αυτός ο τύπος έδιωξε τη μπάκα μέσα σε μόλις 90 ημέρες
  • Μπορεί μια selfie στο γυμναστήριο να σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου;
  • Γιατί ενώ γυμνάζεσαι συνεχίζεις να παχαίνεις;
loading...