Κάψε λίπος με Ρεσβερατρόλη! Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αγαπά την υγεία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Είναι ιδέα μου ή τρελαίνεσαι να μαθαίνεις για μυστικές ουσίες, στοιχέια διατροφής και συστατικά τροφών με περίεργα ονόματα; Όχι, δεν το κάνεις – και δεν το κάνουμε – από φετίχ! Είναι που όλα αυτά τα περίεργα ονόματα κάνουν καλό στο σώμα... 

Με τη βοήθεια του διαιτολόγου διατροφολόγου Νικόλαου Κριαρά μαθαίνουμε τι είναι ακριβώς η ρεσβερατρόλη, πώς ακριβώς σε βοηθά να χάσεις κιλά και σε ποια τρόφιμα θα την “ξετρυπώσεις”! 

 

Σε τι μας βοηθά η ρεσβερατρόλη;

Αρχικά να σου πω, πως το όνομα αυτό παραπέμπει σε ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Και μέχρι σήμερα θα έχεις μάθει πως όπου αντιοξειδωτικό, εκεί και τα ωφέλη στην υγεία και τη γραμμή σου. Πιο συγκεκριμένα η ρεσβερατρόλη: 

 

- Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πράγμα που σημαίνει πως έχει την ιδιότητα να μειώνει το οξειδωτικό στρες και να καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες

- Συμβάλλει στην οξείδωση των λιπιδίων των κυττάρων, κάτι που με απλά λόγια σε βοηθά να κάψεις περισσότερο λίπος

- Είναι ένα κι ένα για την αύξηση της σωματικής αντοχής

- Η ύπαρξη ρεσβερατρόλης σε έναν οργανισμό που αθλείται, συμβάλει στη μεγιστοποίηση της μυικής διάπλασης. Και διογκωμένο μυικό σύστημα μεταφράζεται σε περισσότερες καύσεις, ακόμη και όταν κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου. 

- Τέλος, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως η ρεσβερατρόλη προστατεύει το ανοσοποιητικό και προλαμβάνει την εμφάνιση καρκίνου. 

πηγή: www.tlife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ποιο σοβαρό κίνδυνο μειώνει η κατανάλωση ενός αυγού την ημέρα;
  • Η σοκολάτα μειώνει τον κίνδυνο αρρυθμίας της καρδιάς
  • Δουλεύεις έως αργά τη νύχτα; Δες τι πρέπει να τρως!
  • 10+1 κλισέ υγείας που τελικά είναι αλήθεια!
  • Οι σαλάτες προστατεύουν τους πνεύμονές μας
  • Οι 4 υγιεινές επιλογές πρωινού σε καθημερινή βάση!
loading...