Βρες κάποιον να σου βάζει τις φώνες

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ενας personal trainer μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα από αυτά που έχεις όταν προπονείσαι μόνος σου.

Μήπως συχνά αναρωτιέσαι κατά πόσον ένας γυμναστής αξίζει τα λεφτά του; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του UCLA, ένας personal trainer μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα από αυτά που έχεις όταν προπονείσαι μόνος σου. «Οι άντρες που γυμνάζονταν με έναν personal trainer τόνωσαν τη μυϊκή τους δύναμη κι αύξησαν κατά 10% την αντοχή τους σε σχέση με άλλους που επέμειναν στην προπόνηση χωρίς βοήθεια», λέει ο Thomas Storer, επικεφαλής ερευνητής. Επίσης, ενίσχυσαν τη δύναμη των ποδιών τους 6 φορές περισσότερο από την ομάδα ελέγχου. «Η διαφορά των δύο ομάδων οφειλόταν καθαρά στο γεγονός ότι οι πρώτοι είχαν επαγγελματική βοήθεια» συμπληρώνει. Οταν δουλεύεις μ’ έναν άνθρωπο που ειδικεύεται στο να ελέγχει την απόδοσή σου, μένεις πιο εύκολα πιστός στον αρχικό σου στόχο και φροντίζεις να εκτελείς όλες τις ασκήσεις σωστά.

Προσοχή, όμως: η επιλογή ενός προπονητή δεν πρέπει να γίνεται με βάση τους δικεφάλους του. Προτίμησε κάποιον που σου έχουν προτείνει οι φίλοι σου, ώστε να είσαι σίγουρος πως μπορεί αποδεδειγμένα να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

 

Αν προσλάβεις έναν personal trainer, τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: ή θα φτιάξεις σώμα ή θα τραυματιστείς.

http://www.menshealth.gr/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πόση ώρα πρέπει να γυμνάζεσαι για να κάψεις την πίτσα και τα burgers;
  • 5 εύκολοι τρόποι να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου ενώ περπατάς!
  • Οι πιο ακούραστοι τρόποι να κάψεις θερμίδες (χωρίς να γυμναστείς)
  • Τι τρώνε για πρωινό οι personal trainers; 5 προτάσεις για όσους γυμνάζονται
  • Οι απίστευτοι κοιλιακοί της Κάτιας Ζυγούλη!(photos)
  • Mountain Climber, η άσκηση που γυμνάζει τα πάντα!
loading...