Πρωινό boost ... 4 ασκήσεις από τον Μιχάλη Ζαμπίδη !!!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Το καλύτερο πρωινό γίνεται στο στρώμα της γυμναστικής. Εκτέλεσε τη μία άσκηση μετά την άλλη σε κυκλική μορφή με 20 δευτερόλεπτα ξεκούραση μεταξύ των ασκήσεων. Στις πρώτες 3 ασκήσεις κάνε 10-15 επαναλήψεις, ενώ η τελευταία άσκηση να έχει διάρκεια 20-40 δευτερόλεπτα. Για να το κάνεις πιο εύκολο αύξησε το χρόνο ξεκούρασης. Ολοκλήρωσε 2-3 κύκλους ανάλογα τη φυσική σου κατάσταση.

 

 

 

 

Ασκηση 1 - Κάμψεις με γροθιές

 

Λάβε την κλασική θέση για κάμψεις αλλά τα χέρια σου να ισορροπούν στις γροθιές και όχι στις παλάμες. Χαμήλωσε το σώμα μέχρι το στήθος να έρθει πολύ κοντά στο πάτωμα. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση.

 

 

 

 

Ασκηση 2 - Κοιλιακοί

 

 

Ξάπλωσε στο πάτωμα ανάσκελα και σήκωσε το κορμό σου. Τοποθέτησε τα χέρια πίσω από την πλάτη για να ισορροπήσει το σώμα και σήκωσε τα πόδια παράλληλα με το έδαφος και τεντωμένα. Λύγισε τα πόδια για να τα φέρεις πολύ κοντά στο στήθος, μετά επίστρεψε στην αρχική θέση.

 

 

 

 

 

Ασκηση 3 - Καθίσματα

 

 

Στάσου όρθιος με το άνοιγμα των ποδιών να είναι ίσο με αυτό των ώμων. Τοποθέτησε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Ρίξε πίσω το ισχίο και το βάρος του σώματος και χαμήλωσε το σώμα σου λυγίζοντας τα γόνατα έως 90 μοίρες. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση.

 

 

 

 

 

Ασκηση 4 - Γρήγορα πόδια και γροθιές

 

 

Στάσου όρθιος και ξεκίνα να κάνεις επιτόπιο τρέξιμο κουνώντας γρήγορα τα πόδια σου. Συγχρόνως, δίνε γρήγορες γροθιές στον αέρα, με το αντίθετο χέρι.

 

 

 

http://www.menshealth.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πρωτεΐνη ή υδατάνθρακες μετά την προπόνηση;
  • 5 tips για να μη χάσεις ούτε μια μέρα προπόνηση!
  • Χάστε την κοιλιά χωρίς άσκηση!
  • Πρέπει να γυμνάζεσαι όταν είσαι άρρωστος ή όχι;
  • Αν θέλετε γερή καρδιά τότε χρησιμοποιήστε σκαλιά!
  • Κάνε αυτό το τεστ και μάθε την ηλικία του σώματός σου!
loading...