Πώς να αποκτήσεις το σώμα των μοντέλων του περιοδικού Sports Illustrated !!!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

     

     Γράφτηκε από 

 

Τα μοντέλα του Sports Illustrated έχουν τα πιο καυτά κορμιά στο χώρο του modelling. Δες τι μπορείς να κάνεις και εσύ για να αποκτήσεις ένα τέτοιο κορμί! Σε προειδοποιούμε πως χρειάζονται θυσίες...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κέιτ Άπτον μπορεί περιστασιακά να απολαμβάνει κανένα παγωτάκι, κανένα cupcake και τηγανητές πατάτες, αλλά συνήθως ακολουθεί μία διατροφή πλούσια σε πρωτεϊνες, βρώμη και σαλάτες. Επίσης ακολουθεί συγκεκριμένες κυκλικές προπονήσεις οι οποίες μαζί με τη διατροφή της τη βοηθούν να διατηρεί το τέλειο σώμα της.

 

 

 

 

 

 

kateupton

 

 

     Η Αν Βι ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή, κάνει γιόγκα και τρέχει τριάντα λεπτά στην παραλία

    όπου η   επιφάνεια του εδάφους είναι ακρετά ανώμαλη πράγμα που τη βοηθάει να καίει                     περισσότερες θερμίδες.

 

annev

 

Η Τζέσικα Γκόμες διατηρεί το τέλειο σώμα της ακολουθώντας την δίαιτα Paleo (είναι βασισμένη στη διατροφή των ανθρώπων της παλαιολιθικής εποχής) και κάνοντας μαθήματα χορού.

 

jessicagomes

 

 

 

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να περνάς καλά όταν γυμνάζεσαι. Το να το κάνεις σαν αγγαρεία δε θα σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα βαρεθείς να το κάνεις και θα τα παρατήσεις. Βρες κάποιο είδος γυμναστικής που θεωρείς ότι σου ταιριάζει και κάν’το με πάθος και όρεξη.

 

 

 

Μην προσπαθείς να παλέψεις με την πείνα γιατί κατά πάσα πιθανότητα νικήτρια θα βγει αυτή. Όσο και να προσπαθείς να κρατιέσαι κάθε φορά που πεινάς σαν λύκος, στο τέλος δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Το πιο πιθανό είναι να το ρίξεις με τα μούτρα στο φαγητό! Προσπάθησε να τρως κάτι υγιεινό κάθε φορά που πεινάς.

 

 

 

Κάνε τον ύπνο προτεραιότητά σου και προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Έτσι και θα γλιτώνεις τα μεταμεσονύκτια σνακ που καταναλώνεις όταν δεν κοιμάσαι στην ώρα σου και θα έχεις και περισσότερη διάθεση για γυμναστική μέσα στην ημέρα σου.

 

 

http://www.faysbook.gr/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι πρέπει να κάνεις μετά τη γυμναστική για να δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου
  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Πώς να περιποιηθείς πρόσωπο, μαλλιά και σώμα το χειμώνα
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Οι ισομετρικές ασκήσεις φέρνουν θηριώδη δύναμη και γραμμωμένο σώμα
  • Πώς θα φτιάξεις σώμα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!
loading...