Οι πιο τρελές ασκήσεις του κόσμου

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

1 / SWOOP (Βραζιλία)

Χαμήλωσε τα γόνατά σου -έτσι ώστε να λάβεις θέση καθίσματος- και βάλε τα χέρια στο πάτωμα τεντωμένα. Οι γλουτοί να είναι πάνω από τις φτέρνες. Φέρε το αριστερό πόδι κάτω από το σώμα σου κι αιώρησέ το προς τα πίσω, κάνοντας παράλληλα άλμα με το δεξί πόδι, ώστε να λάβεις τη θέση ορειβάτη. Κάνε 10 επαναλήψεις με κάθε πόδι.

2 / DRAGON TWIST (Αυστραλία) 

Στάσου όρθιος με τα πόδια να έχουν λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα από αυτό των ώμων. Κάνε μια περιστροφή προς τα δεξιά, έτσι ώστε το αριστερό γόνατο να καταλήξει εξωτερικά του δεξιού αστραγάλου και το αριστερό χέρι να περάσει μπροστά από το στήθος. Κάνε το ίδιο από την άλλη πλευρά. Κάνε 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

3 / DRAGAN RADOVIC VERTICAL LIFT (Αγγλία)

Κράτα ένα ζευγάρι αλτήρες στα πλάγια με τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με αυτό των ώμων. Κάνε κάμψη με τον δεξιό αλτήρα μέχρι τον ώμο και μετά τέντωσε τα χέρια προς τα πάνω. Επίστρεψέ τον στην αρχική θέση και κάνε το ίδιο με τον άλλο αλτήρα. Κάνε 50 επαναλήψεις με κάθε χέρι.

4 / HALF MOON PUSH UP (ΙΡΑΝ)

Σχημάτισε με το σώμα σου ένα ανάποδο V με τα χέρια τεντωμένα κάτω. Λύγισε τα γόνατα και βάλε τα πόδια σε θέση καθίσματος. Στρίψε τα γόνατα προς τα αριστερά και φέρε το στήθος κοντά στο αριστερό χέρι. Μετά πήγαινέ το κοντά στο δεξί χέρι. Επίστρεψε στην αρχική θέση κι επανάλαβε από την άλλη πλευρά. Κάνε 20 επαναλήψεις.

5 / ABC CHINUP (ΚΙΝΑ)

Πιάσε μια μπάρα έλξεων με 2η λαβή κι αιωρήσου ελεύθερα. Τράβα το στήθος μέχρι την μπάρα (Α) και μείνε εκεί 5 δευτερόλεπτα. Χαμήλωσε το σώμα και μείνε στα μέσα της απόστασης (Β) για άλλα 5 και μετά λίγο πριν από το τέλος (Γ) για άλλα 5. Κάνε όσες επαναλήψεις μπορείς.

 

http://www.menshealth.gr/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 5 ασκήσεις για σφιχτούς κοιλιακούς
  • Ο τρόπος για να «χτίσεις» κοιλιακούς χωρίς ούτε ένα ροκάνισμα
  • Οι ισομετρικές ασκήσεις φέρνουν θηριώδη δύναμη και γραμμωμένο σώμα
  • Κάνε αυτό το τεστ και μάθε την ηλικία του σώματός σου!
  • Οι ασκήσεις για «τσιμεντένιο» στήθος!
  • Οι ασκήσεις που θα σου χαρίσουν σούπερ δυνατά χέρια!
loading...