ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

 
Πριν ξεκινήσεις την προπόνηση, βεβαιώσουμε πως κάνεις ορισμένα πράγματα σωστά. Όσο πιο αποδοτική είναι η προπόνησή σου, τόσο περισσότερο βάρος θα χάσεις.
 
1. Καλό ζέσταμα κάθε φορά πριν ξεκινήσεις να σηκώνεις βάρη. Έτσι, ζεσταίνονται οι μύες σου και αποφεύγεις τους τραυματισμούς. Μπορείς να ζεσταθείς με λίγες ασκήσεις cardio ή με set των ασκήσεων που θα ακολουθήσουν με λιγότερα όμως κιλά.
 
 
 
 
Anchor
 
2. Σήκωνε και άφηνε τα βάρη αργά. Μην κάνεις γρήγορες κινήσεις. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις σταθερός όταν σηκώνεις τα βάρη μάλλον πρέπει να μειώσεις τα κιλά.
 
3. Στάσου με σωστή στάση σώματος. Δώσε προσοχή στη στάση του σώματος σου και κράτα σφιχτούς τους κοιλιακούς σου σε κάθε κίνηση ώστε να προστατεύεις τη σπονδηλική σου στήλη και να διατηρείς την ισορροπία σου.
 
Επίσης, όταν προγραμματίζεις την εβδομαδιαία άσκησή σου, μην ξεχνάς τις μέρες ξεκούρασης, είναι τόσο σημαντικές όσο οι μέρες άσκησης. Το σώμα σου θέλει ξεκούραση.
 
Τιςέ μέρες ξεκούρασης οι μύες μεγαλώνουν και αλλάζουν, οπότε μην ασκείς την ίδια ομάδα μυών δύο μέρες στη σειρά. Η εναλλαγή είναι πολύ σημαντική σε ένα υγιές πρόγραμμα άσκησης όπως και σε ένα υγιές πρόγραμμα διατροφής. Κάνε αλλαγές στο πρόγραμμα και μην αφήνεις τίποτα εκτός.
 
Protein EShop: www.protein-shop.gr - See more at: http://protein-shopgr.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html#sthash.CW6rlnPI.dpuf
 
PROTEIN 300*250 A
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 8 συμβουλές για σούπερ στέγνωμα!
  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • 10 συμβουλές για να μπεις στο χειμωνιάτικο τζιν χωρίς να πεινάσεις
  • Μικρές συμβουλές για να μην πάρετε περιττά κιλά στις γιορτές!
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • 5 συμβουλές για καλύτερο ύπνο όταν έχει καύσωνα
loading...