Μπορεί τελικά το ποδήλατο να κάνει τα πόδια σου να “φουσκώσουν”; Μάθε την αλήθεια !!!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

    Γράφτηκε από 

 

Η προσωπική γυμνάστρια πολλών σταρ του Hollywood, Tracy Anderson, λέει πως ο πιο γρήγορος τρόπος για ένα πιο αδύνατο και γυμνασμένο κορμί δεν είναι το ποδήλατο σε εσωτερικό χώρο (spinning). Δες για ποιο λόγο..

 

 

“Το spinning μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις πολύ γρήγορα θερμίδες αλλά αν κάνεις μόνο αυτό θα παχύνουν οι μηροί σου. Έχω πελάτισσες που ήρθαν στο γραφείο μου μετά από αποκλειστική προπόνηση spinning για έξι μήνες αναρωτόμενες γιατί δεν χωράνε στο τζιν τους”, είπε η Anderson.

 

 

 

Τι σημαίνει, όμως, ότι παχαίνουν οι μηροί σου;

 

 

 

 

Το ότι βλέπεις εσύ τους μηρούς σου να έχουν μεγαλώσει λιγάκι δε σημαίνει ότι οφείλεται σε άλλο λόγο παρά μόνο στο ότι απλά έχουν τονωθεί πολύ οι μύες της περιοχής. Το ότι φοβάσαι μήπως φουσκώσουν οι μύες σου είναι ένας γελοίος λόγος για να μην κάνεις τη γυμναστική που αγαπάς και η οποία όπως όλα δείχνουν είναι πολύ καλή για την καρδιά, τη δύναμη και την αντοχή σου.

 

 

 

Παρόλα αυτά, όταν οι μύες στα πόδια σου δυναμώνουν τείνουν να αυξάνονται λιγάκι σε μέγεθος. Όταν, μάλιστα δε χάνεις και λίπος κατά τη διάρκεια της άσκησης που κάνεις τότε κατά πάσα πιθανότητα θα μεγαλώσουν οι μύες σου και θα χρειαστείς ένα λίγο μεγαλύτερο τζιν παντελόνι.

 

Από την άλλη μεριά είναι πολύ δύσκολο να μη χάσεις λίπος κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος spinning. Έρευνες του Πανεπιστημίου του Harvard σε περισσότερες από 18000 γυναίκες τις οποίες μελετούσαν για πάνω από 16 χρόνια, έδειξαν ότι εκείνες που έκαναν ποδήλατο έστω και πέντε λεπτά την ημέρα έπαιρναν λιγότερο βάρος από εκείνες που δεν έκαναν καθόλου ποδήλατο.

 

Είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ποδηλασία και κάθε είδους άσκηση δύναμης δεν κάνει τις γυναίκες να “πρήζονται” με τον τρόπο που συμβαίνει στους άντρες. Τα επίπεδα τεστοστερόνης των γυναικών κάνουν πολύ δύσκολο το φούσκωμα των μυών σε αντίθεση με τους άντρες.

 

Συμπερασματικά, αν λατρεύεις το spinning, συνέχισε να το κάνεις. Αν από την άλλη θέλεις πολύ να το δοκιμάσεις αλλά φοβάσαι μήπως φουσκώσεις, πραγματικά σταμάτα να αγχώνεσαι καθώς δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

 

 

 

 

http://www.faysbook.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πως να παραμείνεις fit τα Χριστούγεννα
  • Diamond push ups: Η άσκηση-διαμάντι για γράμμωση στα χέρια
  • Τα καλοκαιρινά «λάθη» που αυξάνουν το λίπος στην κοιλιά
  • Πώς θα μείνουμε για πάντα νέοι; Η άσκηση που «νικά» τον χρόνο
  • Πώς θα σπιντάρεις το μεταβολισμό σου πριν την Πρωτοχρονιά
  • Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα;
loading...