mobadv

50 γυναίκες αποκαλύπτουν τους μυς που λατρεύουν

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μάθε τι πρέπει να γυμνάσεις κατά προτεραιότητα για να σε προσέχουν περισσότερο...

 


Ο Chris Nelson είναι ένας τύπος με όλα τα κλασικά, ανδρικά ενδιαφέροντα: τατουάζ, γρήγορα αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, γυναίκες, μια γάτα για pet και πολύ γυμναστήριο. Mια ωραία πρωία o Chris, χαζεύοντας στο διαδίκτυο διάφορα fitness sites, βρέθηκε στις σελίδες του γυναικείου blog-forum «Diary Of A Gym Rat». Και ζήτησε από τις γυναίκες που ήταν εκείνη τη στιγμή online να του πουν με ποιους ανδρικούς μυς ερεθίζονται - ειδικά όταν αυτοί είναι γυμνασμένοι.

 


Όπως το έθεσε ο ίδιος ενώπιον των γυναικών του site:

«Γυμνάζομαι για να δείχνω ωραίος όταν είμαι γυμνός και πιστεύω πως οι περισσότεροι άνδρες γι’ αυτό πασχίζουν. Είμαι απολύτως ειλικρινής, όπως ακριβώς υπήρξε και ο Kevin Spacey - ως Lester Burnham - στην ταινία American Beauty όπου στην ερώτηση γυμνάζεσαι για να χάσεις βάρος ή για να αποκτήσεις δύναμη και όγκο, εκείνος απαντά: “Θέλω να φαίνομαι καλά γυμνός”. Αυτό ακριβώς το συνολικό νόημα έχει για μένα η έντονη και συστηματική προπόνηση. Φυσικά, ποιος είμαι εγώ για να πω τι με κάνει να φαίνομαι καλά γυμνός; Οι μόνες που ξέρετε ποια σημεία του σώματος ενός άνδρα είναι ποθητά, είστε εσείς. Παρακαλώ, απαντήστε».

 

 

Η ανταπόκριση ήταν ακαριαία από 50 τουλάχιστον γυναίκες. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι κυριότεροι μύες που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα:

 

Δελτοειδείς
Στις γυναίκες αρέσουν οι ευρείς, σμιλεμένοι ώμοι. Η συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα ήταν η πρώτη ανάμεσα από όλες τις επιλογές τους.

 

Πώς θα τους αποκτήσεις: Συνδύασε στρατιωτικές πιέσεις με μπάρα, με εμπρόσθιες και πλάγιες εκτάσεις με αλτήρες.

 

Θωρακικοί
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας άνδρας θα πρέπει να έχει ένα ευρύ και δυνατό στέρνο, αλλά χωρίς να το παρακάνει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μια από τις γυναίκες του άτυπου γκάλοπ, «δεν ψάχνουμε για βυζιά, έχουμε τα δικά μας».

 

Πώς θα τονώσεις το στήθος σου: Οι πιέσεις με μπάρα στον πάγκο είναι μια κορυφαία άσκηση, αλλά συνδύασέ τις και με πιέσεις με αλτήρες σε κατακλινή πάγκο. Ολοκλήρωσε το χτίσιμο με 3 σετ από 30 κάμψεις με τα χέρια σε ευρύ άνοιγμα.

 

Γλουτιαίοι
Θα το πίστευες ότι οι γυναίκες θεωρούν το ίδιο απαραίτητο με τους ώμους και το στήθος, ένα ζευγάρι σφιχτά και ανασηκωμένα ανδρικά οπίσθια; Αν έχεις γεννηθεί χωρίς ικανή μυϊκή μάζα στους γλουτούς σου, θα διαπιστώσεις ότι η επιτυχία σου στο γυναικείο φύλο είναι μικρότερη από του φίλου σου με τα φουσκωμένα οπίσθια-πέτρα.

Βραχιόνιοι (δικέφαλος, τρικέφαλος)
Τα δυνατά ανδρικά χέρια είναι αυτά που μαρτυρούν στιβαρότητα κι εμπνέουν ασφάλεια σε μια γυναίκα.

 

Τα μυστικά για ισχυρά χέρια και μπράτσα: Κάμψεις με αλτήρες για τους δικέφαλους και βυθίσεις σε πάγκο ή σε δίζυγο για τους τρικέφαλους. Σε δεύτερο χρόνο, εκτελείς έλξεις σε μονόζυγο: 2 σετ επί 12 με τα χέρια ανοιχτά και τις παλάμες προς τα έξω (για τους τρικέφαλους) και 2 σετ επί 12 με κοντινές λαβές και τις παλάμες προς τα μέσα (για τους δικέφαλους).

 

Κοιλιακοί
Τελευταίοι στη σειρά προτίμησης, αλλά πρώτοι και καλύτεροι στην εκτίμηση των περισσοτέρων γυναικών. Για να το εξηγήσουμε λίγο πιο αναλυτικά, οι γυναίκες έλκονται από έναν άνδρα με six-pack, αλλά δεν θα αδιαφορούσαν καθόλου για έναν άνδρα με δυνατά όλα τα άλλα σημεία του σώματος και λιγότερο γραμμωμένη κοιλιά - «…είναι πολύ σέξι», είπαν οι γυναίκες.

 

Πώς θα φτιάξεις μια επίπεδη κοιλιά: Επειδή το six-pack είναι κομματάκι δύσκολο να επιτευχθεί (αν θες να δεις πώς, διάβασε εδώ), στόχευσε σε μια κοιλιά όσο το δυνατόν πιο επίπεδη και σφιχτή, εκτελώντας μια σειρά από σανίδες και ροκανίσματα πάνω σε ιατρική μπάλα.

 

Κάτι ακόμη για τους κοιλιακούς σου: Οι γυναίκες έδειξαν σπουδαίο ενδιαφέρον για τη «Ζώνη του Απόλλωνα», δηλαδή για τους έσω και έξω λοξούς κοιλιακούς, οι οποίοι δημιουργούν το γνωστό V - με τη μύτη του να χάνεται βαθιά μέσα στη βουβωνική χώρα.

 

Οι πλάγιοι κοιλιακοί κάνουν αυτό το V να ξεπετάγεται σαν πραγματικό «κέρατο του διαβόλου» (ανεπίσημη, γυναικεία ονομασία).

 

Πηγή: gr.askmen.com

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ