Οι καλύτερες outdoor activities για την Άνοιξη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η άνοιξη μπήκε πριν λίγες ημέρες, η θερμοκρασία έχει ανέβει και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Τι σημαίνει αυτό; Η καλύτερη περίοδος για να χάσετε τα κιλάκια που πήρατε τον χειμώνα και να ασχοληθείτε με εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες που θα βελτιώσουν τη διάθεση, την ψυχολογία και φυσικά το σώμα σας.

 

1. To Stand-Up Paddle Boarding (SUP) είναι το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο θαλάσσιο σπορ παγκοσμίως, που τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται και από διάφορους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Γίνεται με τη βοήθεια μιας σανίδας και ενός κουπιού και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα είδη του νερού, θάλασσα, ποτάμι και λίμνη.

 

2. Spring Skiing/Boarding. Το γεγονός ότι ζέστανε ο καιρός, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε τα slaloms στις πίστες. Ειδικά τώρα που δεν έχει και τον κόσμο του χειμώνα και η ποιότητα του χιονιού είναι καλύτερη. Το ski είναι ιδανική άσκηση για τα πόδια, τον κορμό και βελτιώνει το αναπνευστικό σύστημα.

 

3. Η κολύμβηση είναι all time classic. Για όσους όμως δεν αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, η άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος για να γραφτείτε στο κολυμβητήριο της γειτονιάς σας.

 

4. Πεζοπορία και ανάβαση στο βουνό. Τι καλύτερο; Μέσα στη φύση και στο πράσινο, με τον καιρό σύμμαχο, χωρίς να αγχώνεστε για βροχή, κρύο ή καύσωνα.

 

5. Περπάτημα μεγάλων αποστάσεων σε πάρκα, πλατείες, παραλίες κτλ. Βάλτε στόχο να κάνετε τουλάχιστον 10.000 βήματα καθημερινά σε χαλαρό ρυθμό και θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει μέχρι το καλοκαίρι.

 

Πηγή: www.myfit.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Οι 6 υπερτροφές που πρέπει να βάλεις στη διατροφή σου φέτος την άνοιξη
  • 9 τρόφιμα που θα σας δώσουν ενέργεια την Άνοιξη
  • Βάλε τα σπαράγγια στο πιάτο σου και δεν θα χάσεις!
  • Προφυλαχθείτε από τις αλλεργίες της άνοιξης
  • 5 κομμάτια που φέρνουν την άνοιξη στη γκαρνταρόμπα σας
  • 5 super outdoor ασκήσεις!
loading...