Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Χρήσιμες fitness εφαρμογές για το iPhone σας

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Aν σας αρέσει η τεχνολογία και είστε κάτοχος iPhone, μια μικρή αναζήτηση της λέξης "fitness" θα σας δώσει πάνω από 100.000 αποτελέσματα, πολλά από τα οποία θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας όσον αφορά τη γυμναστική. Επιλέξαμε για εσάς μια λίστα από τα καλύτερα apps στον τομέα της υγείας, διατροφής και της γυμναστικής που πιστεύουμε ότι θα σας φανούν αρκετά χρήσιμα.

Ορισμένα είναι δωρεάν, άλλα κοστίζουν κάτι ψιλά. Όπως και να έχει, αξίζουν την προσοχή σας αν θέλετε να κρατήσετε ένα ιστορικό των προπονήσεων σας ή αν ψάχνετε επιπλέον πληροφορίες για κάτι σχετικό ή αν απλά θέλετε ένα εξτρά κίνητρο για γυμναστική! Aν έχετε υπόψιν σας κανένα εξίσου ή πιο χρήσιμο app μη διστάσετε να το αναφέρετε στα σχόλια παρακάτω.

 

1)Το Workout trainer είναι o προσωπικός σας γυμναστής που θα σας μάθει τα πάντα για τη γυμναστική σε ένα εύχρηστο και καλαίσθητο περιβάλλον. Θα σημειώνει τις ασκήσεις σας από την πρώτη ως την τελευταία και θα σας εκπαιδεύει με πάνω από 2300 βίντεο για όλες τις ασκήσεις που υπάρχουν - μια πραγματική εγκυκλοπαίδεια του γυμναστηρίου! Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης και να θέσετε τους δικούς σας στόχους.

Fun 05 workouttrainer2

Fun 05 workouttrainer1

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Θέτοντας ένα ημερήσιο θερμιδικό "προϋπολογισμό", το Lose it! σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε πόσες θερμίδες έχετε καταναλώσει  σε κάθε γεύμα, βοηθώντας σας έτσι να ελέγχετε να μη ξεφύγετε της πορείας σας. Κρατήστε ένα καθημερινό ημερολόγιο διατροφής και προπόνησης με τη βάση δεδομένων που διατίθεται. Όλα τα φαγητά, τα ποτά και ασκήσεις βρίσκονται πολύ εύκολα, με την έξυπνη αναζήτηση και καταγράφονται καθώς και αναπαράγονται για όσες φορές θέλετε.

Fun 05 loseit2Fun 05 loseit1

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Το Gym Buddy είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση και πλήρως προσαρμόσιμο προπονητικό ημερολόγιο που θα σας κάνει να ξεχάσετε το σημειωματάριο στο ράφι! Ορίστε, χρονομετρήστε, καταγράψτε τις ασκήσεις σας και σχεδιάστε τις καθημερινές σας προπονήσεις μέχρι τη τελευταία επανάληψη!

 

Fun 05 gymbuddy1Fun 05 gymbuddy2

 

 

 

 

 

 

 

4) Mε ενσωματωμένο GPS, το RunKeeper θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων της διάρκειας, απόστασης, διαδρομής, τέμπο, ταχύτητας, υψόμετρου, καθώς και τις θερμίδες που κάψατε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε στο ιστορικό όλες σας τις δραστηριότητες και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας!

 

Fun 05 runkeeper1Fun 05 runkeeper2

 

 

 

 

 

 

 

 

5) Η εφαρμογή JEFIT υποστηρίζει ότι έχει σχεδιαστεί από σοβαρούς bodybuilders προκειμένουν να βοηθήσουν τον καθένα να βελτιώσει την απόδοσή του στο γυμναστήριο, με παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων του σώματος, με δημιουργία προσαρμοσμένων προγραμμάτων προπόνησης, με μια - επιβεβαιωμένα - λεπτομερή βάση δεδομένων ασκήσεων καθώς και με αμφίδρομο συγχρονισμό του λογαριασμού σας με online server για την αποθήκευση προσωπικών πληροφοριών και αρχείων καταγραφής της προόδου σας.

 

Fun 07Fun 07a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη: www.ensomati.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Διατροφικά tips για να παραμείνεις fit και στις γιορτές
  • Push-ups: Φτιάξε κορμί σε 5 βήματα
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Κάψε λίπος στο κρέβατι
  • Ο Derek Weida βγήκε ζωντανός από την κόλαση του Ιράκ και έγινε «κτήνος» του Fitness
loading...