Τερματοφύλακας έκανε την κοπέλα του τροφή για σκυλιά

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση, ότι ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μπρούνο Φερνάντες, ομολόγησε στο δικαστήριο πώς πλήρωσε για να δολοφονήσουν την ερωμένη του, ενώ στην συνέχεια την διαμέλισε και έδωσε κομμάτια του σώματός της στα σκυλιά του.

Δείτε περισσότερα

Ετοιμάζεται για το club των παντρεμένων ο Λεμπρόν
Μέχρι τώρα ο φυλακισμένος, πλέον, τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, είχε επανειλημμένα αρνηθεί την οποιαδήποτε ανάμειξή του στη δολοφονία της πρώην ερωμένης του. Την Τετάρτη, όμως, έσπασε και ομολόγησε πως ο καλύτερός του φίλος, Λουίζ Ενρίκε Ρομάο, χρημάτισε κάποιον προκειμένου να την δολοφονήσει. Μπορεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής να μην διέπραξε ο ίδιος τη δολοφονία, ωστόσο είχε αποδεχθεί το σχέδιο.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνωμοσίας, της απαγωγής και της δολοφονίας της Σαμούδιο, μαζί με οκτώ ακόμα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Νταϊάν και ενός πρώην αστυνομικού. Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν τον Μπρούνο Φερνάντες να ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της πρώην ερωμένης τους.

Μάλιστα, ορισμένοι υποστηρίζουν πως ο διεθνής βραζιλιάνος ποδοσφαιριστή βοήθησε στο διαμελισμό της Σαμούδιο και ότι έδωσαν μέλη της άτυχης κοπέλας ως τροφή στα σκυλιά του Φερνάντες, ενώ το υπόλοιπο σώμα της θάφτηκε σε τσιμέντο.

πηγή:  www.sportygossip.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ