Tella ball shake, η νέα τρέλα στην Αυστραλία έχει ρίζα ελληνική

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Πρόκειται για ένα απίστευτα λαχταριστό milkshake σοκολάτας που σερβίρεται σκεπασμένο με ένα ακόμη πιο λαχταριστό ντόνατ γεμιστό με πραλίνα σοκολάτας. Σοκο-κόλαση!
 
Το απίστευτο αυτό ρόφημα – σνακ – λιχουδιά σερβίρεται στο cafe Foodcraft Espresso & Bakery στο Σίδνεϊ και η μοναδικότητα του βρίσκεται στο γεγονός ότι αντί να παίρνεις το ρόφημα και το ντόνατ ξεχωριστά στα σερβίρει μαζί. Για να σε τρελάνουμε ακόμη περισσότερο, άκου πώς το φτιάχνουν ακριβώς και μετά δοκίμασε να το φτιάξεις και εσύ στο σπίτι.
 
Το tella ball shake, λοιπόν, αποτελείται από ένα κλασικό milkshake σοκολάτας ενισχυμένο με 3 παρακαλώ, κουταλιές της σούπας nutella, ενώ το στρογγυλό ντόνατ πρώτα καλύπτεται με ζάχαρη και στη συνέχεια το γεμίζουν με nutella. Μη ρωτάς θερμίδες… 700 σε κάθε ποτήρι! Στο τέλος βάζουν το ντόνατ πάνω στο ποτήρι και περνούν το καλαμάκι από το κέντρο του για να είναι σίγουρο ότι η πρώτη τουλάχιστον γουλιά θα είναι σούπερ σοκολατένια.
 
tella-ball-shake
 
Και εκεί που αναρωτιέσαι ποιος σκέφτηκε να “παντρέψει” τις δύο πιο αγαπημένες λιχουδιές των παιδικών και εφηβικών (και ας είμαστε ειλικρινείς και ενήλικων) χρόνων μας, διαπιστώνεις ότι το tella ball shake είναι δημιούργημα δύο Ελλήνων του εξωτερικού, των Άκη Ντάικου και Συμεών Καπάτου που είναι οι ιδιοκτήτες του cafe. Όσο για τις κριτικές, το tella ball shake έχει ξετρελάνει όσους το έχουν δοκιμάσει, με τις φωτογραφίες των απίστευτων αυτών ποτηριών να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
 
tella-ball
 
shake

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 10 σημεία στο γυναικείο σώμα όπου το ερωτικό σου χάδι θα την τρελάνει
  • Η φοβερή Αυστραλή που σπάει το ρεκόρ Guiness στα burpees! (video)
  • Jaz Correll: Η πιο καυτή αυστραλιανή bodybuilder είναι χορτοφάγος!
  • Ο κομάντο που δημιούργησε την προπόνηση «Η Προσέγγιση του Πολεμιστή»
  • Αθλήτρια... 70 ετών πρώτη στην κατηγορία της σε αγώνα bodybuilding!
  • Η ελληνική αποστολή για το 45ο IBFA Mr & Ms Universe 2016 στην Ιταλία!
loading...