Στάσιμη η υγεία του Σουμάχερ

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Άσχημα είναι τα τελευταία νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ σύμφωνα με ιστοσελίδα γαλλικής εφημερίδας, που αναπαράγεται από όλα τα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης την Κυριακή, η οποία αναφέρει ότι η αξονική που έγινε το Σάββατο δεν έδειξε καμιά βελτίωση, προκαλώντας ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς.

Στάσιμη η υγεία του Σουμάχερ

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, το κράνος του, το οποίο «έσπασε στα δυο» κατά την πρόσκρουση, δεν ήταν αρκετό για να τον προστατεύσει.

Εν τω μεταξύ, τη στιγμή του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ ισχυρίζεται ότι κατέγραψε κατά τύχη με το κινητό του τηλέφωνο ένας γερμανός αυτόπτης μάρτυρας, όπως ανέφερε στην ηλέκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Spiegel αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το περιοδικό ένας 35χρονος αεροσυνοδός από το Έσσεν της δυτικής Γερμανίας κατέγραφε με το smartphone του τη φίλη του που έκανε επίσης σκι και εκείνη τη στιγμή φαίνεται να περνά ο Σουμάχερ με χαμηλή ταχύτητα.

Κατά το μάρτυρα, ο οποίος επικοινώνησε την Παρασκευή με το Spiegel, ο σκιέρ που πιθανώς είναι ο Σουμάχερ κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα.

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση αυτή η μαρτυρία και το βίντεο μπορεί ενδεχομένως να αποσαφηνίσει το ανοιχτό ζήτημα της ταχύτητας με την οποία ο Σουμάχερ κατέβαινε κατά τη μοιραία πτώση του από τα σκι.

Η καταγραφή είναι πάντως κάπως θολή και είναι προς το παρόν δύσκολο να ειπωθεί με απόλυτη ασφάλεια ότι ο σκιέρ που διακρίνεται να πέφτει είναι σίγουρα ο Σουμάχερ.

Ο 35χρονος γερμανός μάρτυρας προτίθεται πάντως να παραδώσει το βίντεο στις αστυνομικές αρχές στην ανατολική Γαλλία, οι οποίες έχουν αναλάβει τη έρευνα του ατυχήματος, γράφει Der Spiegel.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα που νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση όπως δήλωσε το Σάββατο η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.

 

http://www.ethnos.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε όταν κάνουμε σεξ το καλοκαίρι
  • Η ιδανική διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου και τα οφέλη του στην υγεία!
  • Πως θα προστατευτείτε από τις φθινοπωρινές ιώσεις που πλησιάζουν!
  • Μάθε πόσο νερό χρειάζεσαι πραγματικά στη προπόνηση
loading...