Red Bull Home Run Kalavrita 2014!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Εκ μέρους της οργανωτικής ομάδας του Red Bull Home Run σε καλωσορίζουμε στην πιο massive κατάβαση που έγινε ποτέ σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας!



Για να διαβάζεις αυτό το mail, σημαίνει πως έχεις δηλώσει συμμετοχή on line στο redbull.gr οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρίσκεσαι στα Καλάβρυτα το Σάββατο 1η Μαρτίου μέχρι τις 11:00 για να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου.



Είσαι 16-18 ετών?

Κατέβασε από εδώ την έγγραφη συναίνεση Γονέα/Κηδεμόνα και προσκόμισέ την υπογεγραμμένη (από τον Κηδεμόνα) με γνήσιο υπογραφής στο Χ.Κ.Κ., κατά την επιβεβαίωση της συμμετοχής σου.



Τι πρέπει να έχεις υπ’όψιν σου το Σάββατο, 1η Μαρτίου 2014


· Έλα στην τέντα της Red Bull από τις 09:30 μέχρι τις 11:00 στην βάση του Χ.Κ.Κ. για να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου 
· Να βρίσκεσαι στην εκκίνηση της κατάβασης στην κορυφή της Στύγας στις 15:00 (φρόντισε να ξεκινήσεις νωρίτερα με τα lifts!) για να παρακολουθήσεις την ενημέρωση ασφαλείας προς τους συμμετέχοντες. 


Προσοχή: Αν δεν παρακολουθήσεις την ενημέρωση δεν θα μπορέσεις να λάβεις μέρος στην κατάβαση.
· Η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00, όταν πια οι πίστες θα είναι «καθαρές» και ασφαλείς για την κατάβαση.
· Φτάνοντας στον τερματισμό, οι Blend Mishkin & B’n’C από Cast’a’blast θα βρίσκονται ήδη στα decks για το μεγαλύτερο aprθs-ski party του χειμώνα!



Η γνώση είναι δύναμη!


· Διάβασε εδώ τον ειδικό κανονισμό του Red Bull Home Run και μάθε τους κανόνες συμπεριφοράς του σωστού χιονοδρόμου.  Κάθε άρθρο του κανονισμού είναι σημαντικό για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του event.



Αφού επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου θα λάβεις:Forward

· Τη φανέλα με τον αριθμό συμμετοχής σου. Αυτή θα είναι το «διαβατήριό» σου για να ανέβεις στην Στύγα στις 15:00 δωρεάν όταν όλοι οι άλλοι θα κατεβαίνουν αλλά και για να έχεις έκπτωση στην έκδοση της ημερήσιας κάρτας (15€ αντί για 25€ της αρχικής τιμής).  
· Τον σένσορα της χρονομέτρησης, για να θεωρείται έγκυρη η κατάβασή σου και να μάθεις στον τερματισμό τον χρόνο που έγραψες με ακρίβεια χιλιοστού! 
Προσοχή: Θα χρειαστεί να αφήσεις κάποιο επίσημο προσωπικό σου έγγραφο (ταυτότητα/διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) στην γραμματεία μέχρι να επιστρέψεις τον σένσορα μετά το τέλος της κατάβασης.
· Το wristband σου για να έχεις έκπτωση σε επιλεγμένες αγορές στο Σαλέ του Χ.Κ.Κ. και δωρεάν κέρωμα στη σανίδα ή τα πέδιλά σου στο περίπτερο του στη βάση του Χ.Κ.Κ.

 

Έχεις GoPro camera…?

Στείλε μας το βίντεο από το run σου στο Red Bull Home Run και μπορεί να βρεθείς με μια νέα GoPro Hero3+ Black Edition!

Βρες εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Πώς θα έρθεις / Πού θα μείνεις

Δεν έχεις τρόπο να μείνεις το 3ήμερο; Το Χ.Κ.Κ. προσφέρει την πιο οικονομική λύση, για ski και διαμονή, All Inclusive εμπειρία και..." έμεινες εδώ."

Ξέχασε το αυτοκίνητο σου, ο Amphitrion έχει την πιο άνετη λύση για τη μεταφορά σου, δες δρομολόγια και στάσεις εδώ!

Έχεις κάποια απορία σχετικά με το Red Bull Home Run Καλάβρυτα 2014…?

Στείλε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα λάβεις τις απαντήσεις που ζητάς!


Ξεκίνα την προπόνηση και σε περιμένουμε στα Καλάβρυτα το Σάββατο 1η Μαρτίου!

Όποιος φτάσει πρώτος!

#homerun

 

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • H Αθήνα υποδέχεται για πρώτη φορά το Red Bull X-Fighters!
  • Red Bull Home Run - 1η Μαρτίου στα Καλάβρυτα
  • Βόλτα… στο βουνό με το ποδήλατο
loading...