O «King Kong» Ζέεντορφ και το... bodybuilding!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

O Clarence Seedorf αγωνίστηκε σε σπουδαίους ποδοσφαρικούς συλλόγους, ενώ αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ολλανδίας. Από μικρός ξεχώριζε για τον μυϊκό του όγκο, καθώς από την γέννησή του οι νοσοκόμες έπαθαν σοκ με την επιβλητική σωματική διάπλασή του και του έβγαλαν το παρατσούκλι "King Kong". Μλιστα, όταν ήταν 8 ημερών βρέφος, το μητρικό γάλα δεν ήταν αρκετό κι έτσι συμπλήρωναν τη διατροφή του...

 

Στα ποδοσφαιρικά του χρόνια αποτελούσε την επιτομή του fitness διότι διέθετε πάντα ένα σμιλεμένους κοιλιακούς, τρομερά γυμνασμένα πόδια και γενικά ένα εξαιρετικά γραμμωμένο σώμα. Στη Μίλαν, οι φυσικές και ψυχολογικές εξετάσεις του Seedorf συγκεντρώναν πάντα την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους άλλους παίκτες κι έτσι οι γιατροί του ιταλικού συλλόγου αποφάσισαν να του απαγορεύσουν ασκήσεις με βάρη!

 

 

Τώρα, ο Ολλανδός αθλητής σε ηλικία 38 χρονών δεν χάνει το κουράγιο του και συμμετέχει συνεχώς σε ποδοσφαιρικούς αγώνες παλαιμάχων. Διατηρείται σε φοβερή σωματική κατάσταση και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ακόμη και για αθλητές του bodybuilding. Απολαύστε τον!

 

 

 

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ