Μικρές ιστορίες για μια μεγάλη διαδρομή

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο στη ζωή από το να συνδυάζεις αθλητισμό, ταξίδια και εθελοντισμό. Και με αυτό το σκεπτικό γεννήθηκε και το Wheeling2help".
 
Αυτά τα γράφει ένας 27χρονος Έλληνας, ο Έλπις Χρυσοβέργης, που τους τελευταίους μήνες ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Και συνεχίζει: "Το πλάνο λέει να διασχίσω την Ευρώπη από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα με το ποδήλατο, συγκεντρώνοντας 10.000 ευρώ για τα παιδιά με καρκίνο του Συλλόγου Φλόγα. Αν και δεν είμαι ποδηλάτης, πιστεύω πως αν θέλεις κάτι πολύ, ο κόσμος να χαλάσει, εσύ θα το πετύχεις!"
 
Στις 5 Σεπτεμβρίου λοιπόν, ο Έλπις ξεκίνησε από το Λονδίνο και περνώντας κατά σειρά από Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ελβετία και Ιταλία (εκεί θα συναντήσει και την Χριστίνα Μπόμπα για να ποδηλατήσουν παρέα το μεγαλύτερο κομματι επί  Ιταλικού εδάφους), θα φτάσει στην Ελλάδα και στις 11 Οκτωβρίου θα τερματίσει στην Αθήνα. Οχτώ χώρες, 35 μέρες και 2.500 χιλιόμετρα ποδηλατώντας, για να "φωνάξει δυνατά το μήνυμα της αγάπης και της συμμετοχής για τον παιδικό καρκίνο". Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί τα 5.040 ευρώ από τα 10.000 και μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις με τη δική σου δωρεά.
 
Συνεχίζει ο Έλπις: "Τα έξοδα του ταξιδιού θα είναι μηδαμινά και θα τα καλύψω εγώ, βασικά είναι μόνο το φαγητό, καθώς δεν υπάρχουν μεταφορικά και όσον αφορά τη διαμονή, θα κανονίσω να μένω σε σπίτια ντόπιων μέσω couchsurfing και warmshowers. Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας με οποιονδήποτε τρόπο για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για αυτούς τους μικρούς άγγελους που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη για να νικήσουν τον καρκίνο. Στο κομμάτι της Ελλάδας, σε κάθε πόλη-στάση, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους τοπικούς συλλόγους, θα διοργανώσουμε ποδηλατάδες και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Οποιαδήποτε ιδέα-σκέψη είναι καλοδεχούμενη! Θέλω να φωνάξω δυνατά και να σας προσκαλέσω όλους να πάρετε το ποδήλατό σας και να συμμετάσχετε έστω σε ένα μικρό κομμάτι του ταξιδιού στην Ελλάδα, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για ένα μοναδικό σκοπό".
 
http://www.oneman.gr/
 
ACTIVE BODY HEADER1
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Γιατί αξίζει να προπονηθείς πάνω σε ένα ποδήλατο
  • Τι κερδίζουν όσοι κάνουν καθημερινά ποδήλατο;
  • Πώς θα αντιμετωπίσεις τους πόνους πάνω στο ποδήλατο
  • Πώς θα εξαφανίσετε το «σωσίβιο» κάνοντας ποδήλατο!
  • Ποδήλατο: Γυμναστική πάνω σε 2 τροχούς
  • Το ποδήλατο ΔΕΝ κάνει κακό στο σεξ για τους άνδρες
loading...