Κάτοχος Παγκόσμιου τίτλου Superkombat o Μιχάλης Ζαμπίδης μετά από νίκη επί του Tούρκου Harun Kina!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Στο κατάμεστο κλειστό του Φαλήρου και σε ατμόσφαιρα που θύμιζε ποδοσφαιρικό ντέρμπι, ο Μιχάλης Ζαμπίδης κέρδισε τον Harun Kina, έκανε το 10-0 με τούρκους αντιπάλους και πέτυχε το πολυπόθητο 1ο νοκ άουτ μέσα στην Ελλάδα.
 
Από την πρώτη στιγμή όπως αναμενόταν ο Iron Mike ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης, με συνεχή χτυπήματα στον ανήμπορο να αντιδράσει Kina. Ο τούρκος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν κουλουριασμένος και στριμωγμένος στις γωνίες ή τα σχοινιά μετρώντας χτυπήματα. Οι δε επιθετικές του προσπάθειες ως επί το πλείστον αποκρούστηκαν από την άμυνα του Ζαμπίδη και δεν έδειξαν να τον προβληματίζουν ούτε στο ελάχιστο σε κανένα σημείο της μάχης.
 
Με τον κόσμο στο πόδι από το πρώτο δευτερόλεπτο και σε μια ατμόσφαιρα - πανδαιμόνιο, ο Ζαμπίδης δεν χαλάρωσε, αλλά αντίθετα όσο περνούσαν οι γύροι έψαχνε όλο και πιο μανιασμένα το νοκ άουτ. Ο Kina, με τα χτυπήματα του Ζαμπίδη να έρχονται με κάθε τρόπο, αποδέχτηκε γρήγορα πως θα ήταν επιτυχία αν άντεχε ως το τέλος. Και είναι το μόνο σημείο της αποψινής του εμφάνισης για το οποίο του αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς έφαγε πραγματικά πολύ ξύλο από τον Έλληνα πρωταθλητή χωρίς να μπορεί να ανταποδώσει.
 
 
Στον τέταρτο γύρο, άλλο ένα σερί χτυπημάτων στριμώχνει τον τούρκο στη γωνία. Ο Ζαμπίδης αμέσως ορμάει πάνω του και με συνεχή κροσέ προσπαθεί να ρίξει τον αντίπαλο του. Ο τούρκος έμεινε όρθιος στηριζόμενος στην γωνία, και μετά από πάρα πάρα πολλά αναπάντητα χτυπήματα του Ζαμπίδη, ο διαιτητής μπήκε στη μέση κι άρχισε μέτρημα. Με την επανέναρξη της μάχης, ο Kina φαινόταν πως δεν πατάει καλά. Άλλο ένα σερί του Ζαμπίδη τον ζαλίζει, αλλά τον σώζει το καμπανάκι. Ο τούρκος γυρνάει στη γωνία του παραπατώντας και είναι εμφανές πως το τέλος πλησιάζει.
 
Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο, ο Ζαμπίδης συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Συνεχή χτυπήματα στον Kina, ενώ χτυπάει αρκετά και με δεξιά λακτίσματα στο σώμα. Ένα δεξί λάκτισμα στο κεφάλι αυτή τη φορά, στέλνει τον Kina και ξανά στο έδαφος. Καταφέρνει να σηκωθεί, αλλά λίγα δευτερόλεπτα και αρκετά χτυπήματα αργότερα, ένα δεξί λάκτισμα του Ζαμπίδη στο σώμα του αντιπάλου του τελειώνει τη δουλειά.
 
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, εν μέσω αποθέωσης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική συμμετοχή του και βραβεύτηκε από τον Γιώργο Καραγκούνη.
 
Αντί επιλόγου: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδειξε πως το πάθος και οι ικανότητες του δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Η λύσσα με την οποία κυνήγησε το ΚΟ τα λέει όλα. Ο κόσμος επίσης, στάθηκε για άλλη μια φορά δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή και δημιούργησε μοναδική ατμόσφαιρα. Μήπως, όμως, σε αυτόν τον κόσμο αλλά και στον ίδιο τον Ζαμπίδη αξίζει ένας έστω αξιόμαχος αντίπαλος για μάχη μέσα στην Ελλάδα; Αξίζουν συγχαρητήρια στον τούρκο γιατί έφαγε πραγματικά πολύ και ανηλεές ξύλο και παραλίγο να αντέξει ως το τέλος, αλλά ως εκεί. Το 10-0 έγινε, το νοκ άουτ ήρθε, ώρα να έρθει και κάποιος αντίπαλος επιπέδου Ζαμπίδη.
πηγή: ufight.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • «Σάρωσε» η Αντριάνα Καγιά στο 30o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα IFBB
  • Διπλός θρίαμβος για τους αθλητές τoν Xtreme stores Μιχάλης Ζαμπίδης και Κώστας Φιλιππίδης
  • Νικήστε τον πονοκέφαλο με δύο οικονομικές τροφές
  • Τρομακτικό: Έσπασε το πόδι του αλλά κέρδισε τη μάχη! (VIDEO)
  • Πρωινό boost ... 4 ασκήσεις από τον Μιχάλη Ζαμπίδη !!!
  • Νίκη Κατού IFBB bikini athlete - Όταν οι στόχοι μου γίνονται πραγματικότητα βάζω μεγαλύτερες προκλήσεις για τον εαυτό μου..
loading...