Bodybuilder με σύνδρομο down έτοιμος για αγώνες (photos)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Παιδί με σύνδρομο down παραδίδει μαθήματα ζωής! Εκανε αυτό που έκανε, ξεπέρασε κάθε δυσκολία και μέσα σε έναν χρόνο απέκτησε τα προσόντα για να λάβει μέρος σε αγώνες Bodybuilding!

 

Όταν θες κάτι πολύ δεν σε εμποδίζει τίποτα! Ο 22χρονος Κόλιν Κλαρκ, από το Evansvile της Ιντιάνα, δεν άφησε το σύνδρομο down να τον εμποδίσει από το να κυνηγήσει το όνειρό του. Από γραμματέας σε γυμναστήριο... μεταμορφώθηκε μέσα σε έναν χρόνο, ακολουθώντας αυστηρή δίαιτα και έντονη σωματική άσκηση και πλέον είναι έτοιμος για τους πρώτους του αγώνες Bodybuiling!

 

Ο γυμναστής Γκλεν Άμπελχορ αποτέλεσε την πηγή έμπνευσής του και έτσι ξεκινήσει να γυμνάζεται ο ίδιος έχοντας στόχο να του μοιάσει.

 

Μέσα σ' έναν χρόνο κατάφερε το... ακατόρθωτο και πλέον είναι σε θέση να λάβει μέρος στον πρώτο του διαγωνισμό για Βodybuilders.

 

Μιλώντας για τον Κόλιν, ο γυμναστής του είπε ότι είναι ο πιο αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος πελάτης του. 

 

«Αυτός είναι ο Κόλιν, απλά είναι πεινασμένος. Ποτέ δεν είναι νευρικός, Απλά, είναι ενθουσιασμένος. Πόσοι από εμάς ζούμε το όνειρό μας; Αυτό πρόκειται να συμβεί με τον Κόλιν», τόνισε χαρακτηριστικά στο «14 News», ενώ ο Κόλιν είπε από την πλευρά του:

 

«Είμαι τόσο χαρούμενος που το κάνω αυτό. Ο Bodybuilding είναι στο αίμα μου».

 

Ο διαγωνισμός που θα λάβει μέρος θα γίνει στις 14/11, με τον Κόλιν να εμφανίζεται στη σκηνή για 1 λεπτό υπό τους ήχους του  Back in Black των AC/DC.

 

 

 



Πηγή: gazzetta.gr 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ