Άνοιξε το τέταρτο X-TREME STORES στη Θεσσαλονίκη!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα ακόμα κατάστημα προστίθεται στην μεγάλη αλυσίδα των X-TREME STORES, στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα έγινε το τέταρτο στη συμπρωτεύουσα γεγονός που εκδηλώνει την αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό.

 

Στο νέο καταστήματα της Θεσσαλονίκης και σε ένα απο τα ομορφότερα καταστήματα της αλυσίδας, υπεύθυνος αναλαμβάνει ο Κώστας Δέλλιος, ο οποίος προέρχεται από το κατάστημα της οδού Πολυτεχνείου. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και με εφόδιο την τεράστια ποικιλία σε συμπληρώματα, όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής, θα συνεχίσει την ίδια εξαιρετική εξυπηρέτηση στην Διεύθυνση: Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 6, Παπάφη.

 

Έτσι, τα X-TREME STORES με αυτή την ενέργεια συμβάλουν στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αθλητών της Β. Ελλάδας. Όμως, εκτός αυτού, η διάσημη αλυσίδα έχει κι άλλα ευχάριστα νέα, μιας και ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο του «Χαμόγελο του Παιδιού»αφού με κάθε αγορά από όλα τα X-TREME STORES, το 1% θα δοθεί για αυτό το σκοπό. Οπότε με κάθε αγορά προσφέρουν κάτι περισσότερο από τα εφόδια που θα σε κάνουν να φτάσεις στο στόχο σου. Αυτή τη χρονιά, σε θέλουν σύμμαχο σε μια Μάχη πιο μεγάλη και πιο σημαντική. Γίνε αρωγός και στήριξε κι εσύ το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να λάμψει στα πρόσωπα των παιδιών που έχουν ανάγκη...

 

Χριστούγεννα με Χαμόγελο του Παιδιού

 

Δείτε τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές των X-TREME STORES πατώντας στην ακόλουθη φωτογραφία...

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Tα X-TREME Stores ήταν δίπλα στους δρομείς του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων
  • Αληθινή δύναμη και αντοχή με το Serious Mass της Optimum Nutrition
  • Το 52ο X-TREME Stores είναι γεγονός!
  • Η Ηλιάνα Γεωργακοπούλου στην ομάδα αθλητών της X-TREME Stores!
  • Φτιάξε Σπιτικές Μπάρες με προϊόντα NLS
  • Βασίλης Μοϊντίνης: «Δεν υπάρχει ηλικία στο άθλημα, είναι τι ψυχή έχεις»
loading...