Η 24χρονη bodybuilder που σοκάρει με την εμφάνισή της! (photos)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Aleksandra Rudenko, μία εικοσιτετράχρονη bodybuilder σοκάρει το κοινό της με τις φωτογραφίες που ανεβάζει σε προσωπικό της λογαριασμό στο internet. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, η κοπέλα κατάφερε να γίνει... αγνώριστη από την υπερβολική ενασχόλησή της με το bodybuilding. Οι φωτογραφίες την δείχνουν να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με το αφύσικα σμιλεμένο της κορμί και πραγματικά μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

 

 

 

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πώς η Aleksandra μέσα σε ένα μόλις χρόνο γέρασε υπερβολικά! Η διαφορά φαίνεται τόσο στο πρόσωπο που είναι «σπασμένο» όσο και στα μαλλιά της τα οποία από ξανθά έχουν γίνει γκρι.

 

Ειδικοί επισημαίνουν ότι η κοπέλα ουσιαστικά κατέστρεψε το σώμα της. Η ίδια δεν φαίνεται να καταλαβαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Συγκεκριμένα, απαντάει στα σχετικά σχόλια λέγοντας τα μαλλιά της είναι το ίδιο όμορφα με πριν. Ως προς το σώμα της, αναφέρει ότι είναι χαρούμενη με την εμφάνισή της γιατί κατάφερε να κερδίσει την όγδοη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Bodybuilding που έγινε στην Βουδαπέστη. Θεωρεί, μάλιστα, τον εαυτό της τυχερό που διαγωνίστηκε με πεντακόσιους συναθλητές της και κατάφερε να καταλάβει τόσο υψηλή θέση.

 

Παρόλα αυτά, σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, αναφέρει  ότι τελευταία υποφέρει από έντονο στρες και στομαχικά προβλήματα, ενώ πλέον δεν μπορεί να πάρει καθόλου βάρος.

 

Απ'ότι φαίνεται, ακόμα δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αφήσει το αγαπημένο της χόμπυ για να μην επιβαρύνει άλλο την υγεία της. Τα συμπεράσματα δικά σας...

 

Η νεαρή Aleksandra

 

 

... όταν αποφάσισε να αφοσιωθεί στο bodybuilding!

 

 

Σταδιακά, το σώμα της άλλαζε...

 

 

Με τον καιρό άρχισε να παραμορφώνεται...

 

 

 

 

 

... με αποτέλεσμα η 24χρονη κοπέλα να γεράσει πριν την ώρα της!

 

 

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 25 διατροφικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ένας bodybuilder
  • 5 αιτίες που οι bodybuilders δεν καταφέρνουν να μεγαλώσουν τους μύες!
  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
  • Ο bodybuilder που ισχυρίζεται ότι με ένα γεύμα την μέρα εξασφαλίζεις υγεία και ζωτικότητα
  • Η γυναίκα bodybuilder που τραβάει τραμ 22 τόνων με 50 επιβάτες
  • Είσαι vegan; Μπορείς να «χτίσεις» απίστευτο μυϊκό όγκο!
loading...