mobadv

EYΘΥΜΗΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ: O personal των celebrities από την Κύπρο στο iFitnessbook

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 


- Ευθύμη ως παιδί είχες κάποιες επιρροές από τον οικογενειακό σου κύκλο έτσι ώστε να μυηθείς στο χώρο του αθλητισμού και της γυμναστικής;

Xα χαχαχα έχω γεννηθεί κυριολεκτικά σε γυμναστήριο, αφού ο θείος μου έχει τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στο νησί, το "Ypsonas" και το "Limasol sporting center". Επειδή οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με προσέχουν λόγο δουλειάς η θεία μου με πρόσεχε στο γυμναστήριο και το γυμναστήριο έγινε σαν παιχνιδότοπος για εμένα και συνεχίζει να είναι το σπίτι μου.

- Πώς προέκυψε η ενασχόληση σου με την γυμναστικής, ήταν ίσως ένα από τα παιδικά σου όνειρα;

Η γυμναστική ήταν και είναι πάθος, αγάπη, χόμπι, δουλειά και τρόπος ζωής για μένα. Ναι έγινε αυτό που ήθελα να κάνω, τον κόσμο πιο όμορφο και γεμάτο υγεία. Γενικά μέσα από τη γυμναστική την οποία την αγαπάω, μου βγαίνει όλοι η θετική ενέργεια για να μεταδώσω, που τόσο χρειάζεται ο κόσμος σήμερα.

- Έχεις αναπτύξει μία δική σου μέθοδο εκγύμνασης και κάψιμο θερμίδων, μίλησέ μας γι' αυτή;

Έχω αναπτύξει ένα καινούργιο είδος γυμναστικής μαζί με την Εμιλία Σαλούτα, πολύ γνωστή χορογράφο στην Κύπρο, όπου συνδυάσαμε λειτουργική προπόνηση με ρυθμό, οπότε σε ένα μάθημα χορογραφημένο από την Εμιλία και βάζοντας δικές μου ασκήσεις μπορούμε να κάψουμε μέχρι 1000 θερμίδες το μάθημα.

- Φέτος πραγματοποιείς εμφανίσεις σε εκπομπή στο ΡΙΚ, πώς προέκυψε η συνεργασία; Πιστεύεις ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσω μύησης στο ευ ζην και τον καλό τρόπο ζωής μέσα από την γυμναστική;

Η συνεργασία με το ΡΙΚ1 έγινε πριν 4 χρόνια και συνεχίζω να ενημερώνω τον κόσμο για το πως να γυμνάζετε σωστά αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα γιατί ξέρω ότι ο κόσμος έχει παραπληροφόρηση για τη γυμναστική και το σωστό τρόπο εκτέλεσης της.

- Χαρακτηρίζεσαι ως ο "γκουρού" του Fitness η αλλιώς ο Personal των Celebrities πως το έχεις καταφέρει αυτό, νιώθεις τυχερός;

Νιώθω πολύ περήφανος για τους χαρακτηρισμούς ως ο "γκουρού" του Fitness η αλλιώς ο Personal των Celebrities σίγουρα πολύ σκληρή δουλειά, συνεχή ενημέρωση γύρο από το fitness και κάτι σημαντικό ο άνθρωπος δεν πρέπει να αλλάζει λόγω της τηλεόρασης ή των περιοδικών παραμένω προσγιωμένος και αφοσιωμένος με πάθος και αγάπη για τη δουλειά μου.

- Αληθεύει ότι κάνεις personal στην κόρη του Αμπράμοβιτς, στον πρίγκιπα του Κατάρ κ.α.; Είχες φανταστεί στην αρχή της καριέρας σου, πόσο επιτυχημένη πορεία θα είχες;

Ναι είχα και άλλους πολλούς αγαπητέ φίλε, δεν περίμενα ποτέ να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο το μόνο που με απασχόλησε και με έκανε να νιώθω κάλα ήταν και είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου, τα άλλα ήρθαν μόνο τους, σωστός τόπος και χώρος δεν ξέρω, ήμουν και τυχερός; Δεν ξέρω τι ακριβώς συνομότησε και έγινε όλο αυτό, ένα ξέρω, όποιον και αν έχω προπονήση διάσημο ή πλούσιο εγώ παραμένω ο ίδιο άνθρωπος. Η ταπινότητα είναι πολύ σημαντικό πραγμα για να πετύχεις.

- Ο χαρακτηρισμός ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ ίσως είναι η κατάλληλος χαρακτηρισμός, τηλεόραση, personal, το retreat spa του Αphrodite Hills, τα x-trem stores, πραγματικά πως τα προλαβαίνεις…

Προσπαθώ να τα προλάβω όλα γιατί όταν υπάρχει στη μέση το fitness και το επαγγελμά μου τα δίνω όλα σώμα και ψυχή. Ο Θεός είναι μεγάλος και μου δίνει δύναμη και τα καταφέρνω.

- Πώς θα παρότρυνες ένα ευτραφή άτομο που έχει την ανάγκη να χασει κιλά και δυστάζει να κάνει το βήμα προς το γυμναστήριο;

Σε άτομα που τώρα ξεκινάνε ένα τους λέω: "Ολα μπορεί να γίνουν, φτάνει να έχουμε θετική ενέρηεια και αισιοδοξία".

- Εχεις αντιμετωπίσει κάποιο περίεργο ή αστείο περιστατικό σε κάποιο personal;

Ασφαλώς, πάρα πολλά, τι να πρωτοθυμιθω τώρα! χα χααα ααα ναιιιιι μία κυρία γίρο στα 65 ήταν ερωτευμένη μαζι μου και ερχότανε κάθε μέρα με τουαλέτα πολλών χιλιάδων ευρώ και του κωμοτηρίου, βαμένη, στολισμένη, με τα αξεσουάρ και όλα αυτά για να κάνει personal, για ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι που εγκατέλειψε την προσπάθεια. Αλλη δεν έχουν να φάνε και άλλη τα πετάνε, το αστείο ήταν ότι ερχόταν στο gym λες και πήγαινε σε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο χα χααα : )

- Ποιό το όραμα σου και οι στόχοι σου; Υπάρχουν πραγματα που θα ήθελες να κάνεις; Νοιώθεις πλήρης στην ζωή σου;

Στο παρόν στάδιο της ζωής μου θέλω να προχωρίσω στο εξωτερικό τη δουλειά μου και να βγάλω ένα καινούργιο πρόγραμμα που έχουμε κάνει με την Εμιλία Σαλούτα επαναλαμβάνω ένα πολύ καταξιωμένο άτομο στο νησί μας και είμαι πάρα πολύ τιχερός που δέχθηκε αυτή τη συνεργασία. Σκοπός είναι να δει ο κόσμος τη δουλειά μου και έχω και από την Κύπρο ένα μεγάλο βήμα, είναι τα Χ-trem stores, που σύντομα θα είμαι στην Αθήνα για να μιλήσουμε για μια συνερηασία που θα έχουμε.

- Ευθύμη ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανες ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ