mobadv

Machallekides George: The Best of the Best!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

O Κύπριος Παγκόσμιος πρωταθλητής WFF και Τeam Body Art Member σε μια απολαυστική συνέντευξη. Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα : )

 

 

- Πότε ξεκίνησες και ποιός σε μύησε στο χώρο του Fitness;


Ανέκαθεν ήμουν κοντά στο χώρο του Fitness. O πατέρας μου είναι γυμναστής, υπήρχε πάντα η επιχείρηση του γυμναστηρίου στην οποία μυήθηκα από μικρός,ασχοληθικα με παρα πολλα αθληματα απο μικρή ηλικια περισσότερα απο τα οποία ειχα και διακρίσεις, με την είσοδο μου στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, συνδύασα την αγάπη μου και με περαιτέρω σπουδές εξειδίκευσης μέσω του εκπαιδευτικού οργανισμού GR.A.F.T.S. HELLAS

 

- Πόσο χρονικό διάστημα χρειάστηκες να προπονηθείς έτσι ώστε να φτάσεις στο επίπεδο να συμμετάσχεις σε αγώνες και πόσο δύσκολα είναι αυτό από θέμα προετοιμασίας και πειθαρχίας του προγράμματος;


Το 2010 λιγότερο από 2 εβδομάδες, αφού η απόφασή μου πάρθηκε την τελευταία στιγμή και με σκοπό την εμπειρία αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Ιδανικά απαιτείται τουλάχιστον μια 6μηνη ειδική προετοιμασία ακόμα και για άτομα που είναι γενετικώς προικισμένα κι έχουν σημαντική προϋπηρεσία άσκησης.

 

 

 

 

- Πότε συμμετείχες για πρώτη φορά σε αγώνες, σε ποιά διοργάνωση και κατηγορία;


Αγωνιστικά ξεκίνησα το 2010 με τη συμμετοχή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ομοσπονδίας NABBA-WFF στην κατηγoρία Fitness Men και την κατάκτηση της 2ης θέσης.

 

- Ποιές οι αναμνήσεις σου και τα συναισθήματά σου από την παρθενική σου εμφάνιση;


Πρωτόγνωτα συναισθήματα και μεγάλη ικανοποίηση, διότι με μηδαμινή προετοιμασία άγγιξα την κορυφή και εκεί διαπίστωσα ποιες οι προοπτικές μου στο αγωνιστικό fitness για το μέλλον.

 

- Mεγάλη στιγμή στην καριέρα σου η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος; Μίλησε μας γι' αυτή σου την εμπειρία;


Η κατάκτηση της 2ης θέσης τον περασμένο Ιούνιο στη Βιέννη, στο διαγωνισμό Mr. Universe-WFF στην κατηγορία Fitness Men ήταν κάτι ασύλληπτο και ανεπανάληπτο. Το επίπεδο των αθλητών από όλον τον κόσμο ήταν απίστευτα υψηλό και η εμπειρία ως πρωτοεμφανιζόμενος στη διεθνή σκηνή, δε στάθηκε εμπόδιο να αγγίξω την κορυφή του Παγκόσμιου Αγωνιστικού Fitness.

 

 

 

 

- Πέρα από το fitness, τρέφεις αγάπη για το χορό και το αερόμπικ. Ποιές είναι οι δραστηριότητες σου στο νησί.


Επαγγελματικά ασχολούμαι εξίσου συστηματικά με την διδασκαλία ομαδικών προγραμμάτων άσκησης (dance aerobics & step, tae bo, total body conditioning κ.α.) τόσο στο πλαίσιο του γυμναστηρίου μου στη Λεμεσό όσο και ως εισηγητής συνεδρίων, σεμιναρίων, master class σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω της ιδιωτικής σχολής fitness GR.A.F.T.S.

 

- Οι εμφανίσεις σου στην τηλεόραση και σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα σε έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να κατακτήσεις τους στόχους σου;


Όταν εκτίθεσαι δημόσια σαφώς κερδίζεις άμεσα αναγνωρισιμότητα και σου δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου άμεσα στο ασκούμενο κοινό.

 

 

 

 

 

- Πόσο σημασία παίζει για εσένα οι αναγνωρισημότητα που έχεις πλέον; Πιστεύεις οτι έχεις αλλάξει μέσα από αυτή;


Θεωρώ πως όχι. Η προτεραιότητά μου είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος σε αυτό που έχω επιλέξει να υπηρετήσω επαγγελματικά και να βοηθώ το ασκούμενο κοινό να πετυχαίνει τους προσωπικούς στόχους του. Η αναγνωρισιμότητα λοιπόν αποτελεί απλά ένα εργαλείο για να παρέχεις πιο ολοκληρωμένα και άμεσα τη δουλειά σου σε αυτούς που θέλεις.

 

- Φέτος αντιπροσώπευσες την Κύπρο και την Ελλάδα στο παγκόσμιο συνεδριο Fitness, πές μας λίγα λόγια γι αυτό.


Eίναι μεγάλη τιμή, χαρά και εμπειρία για κάθε επαγγελματία που συμμετέχει σε μια διεθνή διοργάνωση που σχετίζεται με την επιμόρφωση των προσωπικών γυμναστών και προπονητών group fitness. Υπήρξαν 150 ξένοι πιστοποιημένοι προπονητές ομαδικών προγραμμάτων της RADICAL FITNESS από όλες τις ηπείρους που συμμετήχαν στο ετήσιο καθιερωμένο WORLD SUMMIT που φέτος διοργανώθηκει στην Αθήνα από τη GRAFTS HELLAS & RADICAL FITNESS HELLAS & CYPRUS.

 

- Υπάρχει κάποιος σπόνσορας πίσω από όλοι την πορεία σου.


Η GR.A.F.T.S. HELLAS και το BODY ART MAGAZINE είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν.

 

 

 

 

 

- Θα ήθελες να ευχαριστήσεις μέσα από την συνέντευξη αυτή κάποια άτομα που σε στηρίζουν για όλα αυτά που έχεις κατακτήσει;


Αρχικά όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με την υπομονή και την αγάπη τους με βοηθούν πάντα σε ό,τι κάνω. Ιδιαίτερα όμως τον προπονητή και εκπαιδευτή μου, Αλέξη Μπατρακούλη που είναι και ο Τομεάρχης Personal Training της GR.A.F.T.S. σε Ελλάδα και Κύπρο και με επιβλέπει προσωπικά τα τελευταία 3 χρόνια. Eπίσης τον φίλο και συνάδελφο Χρήστο Ελευθερίου και τον τεχνικό σύμβουλο Χάρη Κοτσιβό για τις πολύτιμες συμβουλές τους.

 

- Ποιά τα μελλοντικά σου σχέδιο και ποιό το όραμα σου;


Συνεχή εξέλιξη, επιμόρφωση και ποιότητα στη δουλειά μου. Όραμά μου να μοιραστώ το πάθος και τις γνώσεις μου με το κοινό που επιθυμεί να προασπίσει την υγεία του και να πετύχει προσωπικούς στόχους σε θέματα άσκησης, υγείας και ευεξίας. 

 

- Πες μας λίγα λόγια για την εταίρια PRO FIT AGENCY που με τον ερχομώ της σε Κυπρο και Ελλάδα έκανε τρομερό ενδιαφέρον παντού.

 

Είναι μια υπηρεσία personal training υψηλής ποιότητας η οποία λειτουργεί είτε μεσω ζωντανής επίβλεψης του ασκούμενου είτε με εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Αφορά όλους τους στόχους και όλες τις ομάδες πληθυσμού και κάνει χρήση πολλών συνεργατών και επιστημόνων για την κάθε μεμονομένη περίπτωση.

 

 

 

 

- Έχουμε ακούσει οτι εχουν ενταχθεί σε αυτή την εταιρια επώνυμα πρόσωπα και μοντέλα μόδας;

 

Ναί, το σύστημα αυτό λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό κυρίως για VIPS και celebritιes , απλά τώρα το έχουμε φέρει σε Ελλάδα και Κύπρο προσαρμοσμένο για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η ιδέα πήρε σάρκα και οστά φέρνωντας το σε Ελλάδα και Κύπρο με το συνεργάτη μου Αλέξη Μπατρακούλη.

 

- Τι θα συμβούλευες ένα αγύμναστο άτομο, πως θα το δελέαζες έτσι ώστε να κάνει το βήμα για το γυμναστήριο;


Η άσκηση είναι φάρμακο. Το μοναδικό χωρίς παρενέργειες και με τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιώσει την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά την ψυχική σου υγεία, την ευεξία και την ποιότητα ζωής.

 

- Πές μας λίγα λόγια για την GR.A.F.T.S HELLAS; 

 

Η GR.A.F.T.S. είναι ένας οργανισμός, με αντικείμενο το Fitness, με κύριο στόχο να συντελέσει με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην ανάπτυξη του Fitness στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

- Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ ευχόμαστε τα καλύτερα!

 

Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ