mobadv

Δημήτρης Μώρος: O personal trainner των celebrities στο iFitnessbook.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

- Πώς ξεκίνησες και ποιος σε παρότρυνε να ασχοληθείς με τη γυμναστική και το Fitness;

Υπήρξα για χρόνια αθλητής του τζούντο, με το οποίο ξεκίνησα να ασχολούμαι στην ηλικία των 5 ετών. Έτσι, το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου, το μοναδικό το όνειρό μου, ήταν να ασχοληθώ με τη γυμναστική. Ήταν κάτι σαν φυσική εξέλιξη για μένα. Θυμάμαι από μικρός να θαυμάζω τους προπονητές μου αλλά και μεγάλους αθλητές -με ενέπνεαν και υπήρξαν πάντα πρότυπο για μένα.

 

- Είσαι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του Fitness και του Personal Training. Πώς το κατάφερες όλο αυτό;

Μέσα από την πολυετή μου επαφή με τον χώρο. Επαγγελματικά, βρίσκομαι σε αυτόν από το 2000 και η αγάπη μου για αυτό που κάνω με βοήθησε να γίνω καλός. Έτσι, στόμα με στόμα, άρχισα να γίνομαι γνωστός.

- Ποια νομίζεις ότι είναι τα προσόντα που πρέπει να έχεις για να γίνεις ένας πετυχημένος personal trainer;

Το βασικό, όχι μόνο σε αυτό το επάγγελμα, αλλά παντού, είναι η αγάπη για το αντικείμενό σου. Από εκεί και πέρα, επειδή το fitness είναι επιστήμη, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις βαθιά γνώση του αντικειμένου, να το “κυνηγάς” και να ενημερώνεσαι συνέχεια για αυτό. Και, επίσης, να είναι πάντα εκεί για τους πελάτες σου.

 

- Έχεις το www.fitnessart.gr, κάνεις personal training τώρα ανοίγεις και γυμναστήριο CrossFit. Πώς τα προλαβαίνεις όλα αυτά;

Η αλήθεια είναι πως δουλεύω όλη μέρα! Αλλά πλαισιώνομαι και από μια πολύ καλή ομάδα συνεργατών, η οποία με βοηθάει σημαντικά.

 

-H νέα τάση στο χώρο του Fitness είναι το CrossFit.. Για ποιους λόγους πιστεύεις ότι έχει μεγάλη ανταπόκριση;

Γιατί έχει πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα-σε όλα τα επίπεδα. Και σίγουρα γιατί αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για να γυμναστεί κανείς. Επίσης, είναι κάτι που σίγουρα κερδίζει ανθρώπους που βαριούνται το γυμναστήριο και θέλουν η προπόνησή τους να είναι πιο δυναμική, πιο ενδιαφέρουσα και όχι “στατική” και μονότονη.

- Εκτός από την επαγγελματική σου δραστηριότητα ως γυμναστής, ασχολήθηκες και με το Τζούντο αγωνιστικά, με διακρίσεις αλλά και ως στέλεχος της Εθνικής ομάδας. Μίλησέ μας για αυτό.

Ξεκίνησα το τζούντο λίγο μετά τα 5. Περίπου στα 12 μπήκα στον πρωταθλητισμό και άρχισα να ασχολούμαι ακόμα πιο ενεργά με το άθλημα. Από τα 16 ήμουν στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Τζούντο Εφήβων, και στη συνέχεια των Ανδρών, μέχρι το 2002 που σταμάτησα. Το τζούντο, όπως σου είπα και πριν, είναι αυτό που με έκανε να αγαπήσω ό,τι έχει σχέση με τον αθλητισμό και, πραγματικά, με διαμόρφωσε ως άνθρωπο.

 

- Πώς προέκυψε η συνεργασία με τη ΝΙΚΕ και ποιες είναι οι δραστηριότητές σου σε σχέση με αυτή;


Μέσω της προβολής που είχα από τα media, αφενός λόγω του site μου και αφετέρου λόγω της συνεργασίας μου με περιοδικά όπως το Esquire ως συντάκτης της σελίδας fitness, μου προτάθηκε η συνεργασία με τη Nike. Εδώ και τρία χρόνια είμαι Nike Elite Athlete. Όσον αφορά τις δραστηριότητές μου σε σχέση με αυτή τη συνεργασία, περιλαμβάνουν κυρίως την ενεργή συμμετοχή μου σε όλα τα events που διοργανώνει η Nike.

-Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και ποιο το όραμα σου;

Να γίνομαι όλο και καλύτερος σε αυτό που κάνω και ίσως κάποια στιγμή να δημιουργήσω τη δική μου σχολή έτσι ώστε να καταφέρω να μεταδώσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο χώρο του fitness και σε άλλα παιδιά που έχουν το ίδιο όνειρο που είχα κι εγώ!

 

-Πώς θα παρότρυνες ένα νέο να ασχοληθεί με τη γυμναστική; Τι θα πρότεινες για το ξεκίνημά του;

Πραγματικά, ό,τι και να κάνει κανείς, είναι καλό. Η συμβουλή μου είναι απλά να ξεκινήσει να γυμνάζεται, με οποιονδήποτε τρόπο τον ευχαριστεί.

- Πού μπορούνε να σας βρούνε άτομα που ενδιαφέρονται να γυμναστούν ή να κάνουν CrossFit με εσάς και τους συνεργάτες σας;

Ο χώρος που έχουμε ανοίξει λέγεται FitnessArt CrossFit Box και βρίσκεται στα Μελίσσια, επί της
Λεωφόρου Δημοκρατίας 8. Από εκεί και πέρα, έχουμε την ιστοσελίδα www.fitnessartcrossfit.com και φυσικά την σελίδα στο facebook: www.facebook.com/fitnessartcrossfit .Προσωπικά μαζί μου μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μέσα από τη δική μου σελίδα στο facebook www.facebook.com/dimitris.moros?ref=ts&fref=ts

 

Ευχαριστώ πολύ!

 

Kαι εμείς σε ευχαριστούμε Δημήτρη για τη συνεργασία και για την βοήθεια που μας έχεις προσφέρει. Ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Συμβουλές του Δημήτρη Μώρου για δυνατή και γραμμωμένη κοιλιά!
loading...