Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

2014 Mr Olympia: Όλα έτοιμα για την μεγάλη μάχη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

H ώρα για την μεγάλη «μάχη» έφτασε. Μόνο 9 ημέρες για την διοργάνωση «2014 Mr. Olympia». Το ifitnessbook θα σας δώσει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει…

Το να κερδίσει κανείς τον τίτλο του «Mr. Olympia» δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Εκατοντάδες των κορυφαίων επαγγελματιών bodybuilders έχουν αγωνιστεί στην εν λόγω διοργάνωση, η οποία άρχισε πριν από 50 χρόνια…

Το «2014 Mr. Olympia» θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-21 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας. Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα για 16ο έτος σε σειρά και θα φιλοξενήσει για ακόμη ένα χρόνο τα καλύτερα ονόματα του bodybuilding.

Το μεγάλο ερώτημα για το φετινό «Mr. Olympia» είναι κατά πόσον ο τρεις φορές πρωταθλητής Phil Heath μπορεί να διατηρήσει το νικηφόρο σερί του, ή αν ο Kai Greene, θα καταφέρει να κλέψει τον τίτλο. Μέχρι στιγμής, τα περισσότερα στοιχήματα ποντάρονται στον Heath. Πέρα από την απειλή του Kai Greene, υπάρχει και οMamdouh Elssbiay (aka Big Ramy), ο Dennis Wolf, ο Shawn Rhoden, και ο Dexter Jackson. Κάθε ένα από αυτά τα μεγαθήρια είναι ικανά να στεφθούν νικητές της διοργάνωσης.

Στις επόμενες μέρες ακολουθεί αφιέρωμα με τα «τέρατα» του bodybuilding, αφού το ifitnessbook θα… ζει σε ρυθμούς «Mr. Olympia»!

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι πρέπει να γνωρίζουν οι bodybuilders για το τρέξιμο
  • Superior14 Platinum Mass, ιδανική για αύξηση όγκου σε bodybuilders, αθλητές και όχι μόνο!
  • Μικροί bodybuilders: Αυτοί είναι οι δύο πιο δυνατοί πιτσιρικάδες του κόσμου! (vid)
  • «Χτίστε» μυϊκή μάζα με βοδινό κρέας
  • Ο Χουλκ και ο Κόναν είναι βραζιλιάνοι bodybuilders (video)
  • 3 κορυφαία αντιοξειδωτικά για ταχύτερη μυϊκή ανάρρωση
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.