mobadv

Ο «Παγκόσμιος» Μιχάλης Μακράκης στο iFitnessbook.com!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πολλές και σημαντικές διακρίσεις κατέγραψε η χώρα μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της INBA (International Natural Bodybuilding Association) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5-6 Ιουλίου στη Ζάκυνθο. Ενας από τους Ελληνες που ξεχώρισαν ήταν ο Μιχάλης Μακράκης που κατόρθωσε αρχικά να κατακτήσει τη 2η  θέση στην κατηγορία Novice και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη ημέρα όπου κατέλαβε την 3η θέση στον κόσμο, υψώνοντας ψηλά τη σημαία της Ελλάδας αλλά και του X-treme Gym που τον στηρίζει έμπρακτα στις προσπάθειες του.

 

Το iFitnessbook.com είχε την τιμή να μιλήσει με τον 29χρονο γυμναστή και μοιράστηκε μαζί του τη μεγάλη επιτυχία. «Ηταν σίγουρα μια σημαντική διάκριση για μένα γιατί γυμνάζομαι γύρω στα 10 χρόνια και βλέπω πλέον να ανταμείβονται οι κόποι μου. Το κίνητρο μου για να συμμετέχω είναι ότι διαγωνίζονται αθλητές δίχως να έχουν κάνει χρήση αναβολικών ουσιών και πρόκειται καθαρά για γυμναστική που γίνεται με φυσικό τρόπο. Είχα πάρει μέρος και πέρυσι στην ίδια διοργάνωση και τότε είχα καταλάβει την 4η θέση. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε σίγουρα για να παρουσιαστώ πλέον πιο προετοιμασμένος και να έρθει τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα». Ο Μιχάλης Μακράκης μας μίλησε ακόμα και για την προετοιμασία που ακολούθησε προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια. «Ξεκίνησα να προετοιμάζομαι από τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάνοντας απλά προπόνηση με βάρη και αερόβιο. Ακόμα, ακολούθησα ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής που βασιζόταν σε υδατάνθρακες και πρωτεϊνες. Τώρα, πλέον, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο δεν υπάρχει κάποια άλλη διοργάνωση στο πρόγραμμα. Αν όλα πάνε καλά θα πάρω μέρος πάλι του χρόνου».

Καταλήγοντας, ο Μιχάλης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το X-treme Gym αλλά και τη φιλοσοφία που τον διακρίνει ως γυμναστής. «Εχω τελειώσει τη γυμναστική ακαδημία. Αρχικά είχα ασχοληθεί με την ενόργανη γυμναστική αλλά τα τελευταία οκτώ χρόνια αφοσιώθηκα στα βάρη. Το Χ-Treme Gym και τα X-Treme Stores με έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε προσπάθεια μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω γι αυτό τον ιδιοκτήτη τους Γιώργο Μπέκα. Ακόμα, με έχει βοηθήσει σημαντικά στη διατροφή και γυμναστική μου ο φίλος μου και γυμναστής Γιάννης Γιατζόγλου. Η γυμναστική για μένα είναι καταρχήν κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Η ενασχόληση μου στο Χ-Treme Gym είναι κάτι παραπάνω από μια απλή δουλειά για μένα. Προσπαθώ κάθε πελάτη που έρχεται να τον κάνω να αγαπήσει τον καλό τρόπο ζωής. Να γυμνάζεται όχι μόνο για να αποκτήσει ένα ωραίο σώμα αλλά και για να κάνει καλύτερη τη ζωή του, ακολουθώντας απλούς κανόνες διατροφής και να βελτιώσει την υγεία του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».


Επιμέλεια: Μιχάλης Ανδρεαδάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Με τεράστιες διακρίσεις επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό στη Βοσνία ο Νίκος Τσικαλάκης
  • Δυο δεύτερες θέσεις για τη Νίκη Ζαμάγια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της INBA/PNBA
  • Μπολτ, ο άνθρωπος αστραπή
  • Θρίαμβος για τον X-treme Μιχάλη!
loading...