Η Αννίτα Νικολοπούλου μετά τη διάκριση της στο NAC Mr & Miss HELLAS 2014 μιλά αποκλειστικά στο ifitnessbook.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η δεκαεπτάχρονη Αννίτα Νικολοπούλου ,με καταγωγή από το Αίγιο ,παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη στο ifitnessbook.com μετά την πρώτη θέση που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

 

Αννίτα καλωσόρισες στο ifitnessbook.com. Πες μας πόσο καιρό ασχολείσαι με τον αθλητισμό και πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτόν το χώρο;

Γυμνάζομαι από πολύ μικρή ηλικία κάνοντας στίβο.Μου τράβηξε το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό η προπόνηση με τα βάρη διότι ήθελα να τονώσω περισσότερο το σχήμα μου.Με αυτό το κομμάτι ασχολούμαι 6 μήνες περίπου.

 

Τι θυσίες απαιτεί η προσπάθεια να διατηρείς ένα τόσο καλοσχηματισμένο κορμί;

Απαιτεί θυσίες στην προσωπική σου ζωή και ένα μεγάλο κομμάτι χρόνο από αυτήν.

 

Τι ήταν αυτό που στερήθηκες περισσότερο κατά την προετοιμασία;

.Η μεγαλύτερη στέρηση ήταν την περίοδο της δίαιτας.

 

Τι θα συμβούλευες άλλες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το χώρο;

Καταρχήν είμαι στο χώρο και εγώ πρωτο-εμφανιζόμενη ,το συναίσθημα που νιώθεις όταν βλέπεις το σώμα σου να εξελίσεται είναι έντονο.Άρα θεωρώ ότι όλες οι κοπέλες αγωνιστικά ή μη θα έπρεπε να προσέχουν την διατροφή τους,να γυμνάζονται και όταν φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα γιατί όχι να μην συμμετέχουν και σε έναν αγώνα,αλλά πάντα ως γυναίκες.

 

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι;

Μετά την πρώτη θέση που κατέκτησα στον αγώνα της Nac αγωνίζομαι στις 31 Μαίου στο παγκόσμιο στην Ισπανία οπότε αυτός είναι και ο επόμενός μου στόχος.

 

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις για τη στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνεις;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου Αcceleration Gym στο Αίγιο με το όνομα Δημήτρη Μαρινόπουλο και Μιχάλη Αναστόπουλο για την βοήθεια στο χρόνο της προετοιμασίας μου και ιδιαίτερα τον προπονητή μου Δημήτρη Μαρινόπουλο.Επέλεξα να κατέβω στον αγώνα της Nac γνωρίζοντας πως είναι μια ομοσπονδία η οποία κάνει μια προσπάθεια με νέα διοικητικά μέλη με όρεξη να βοηθήσουν το χώρο του bodybuilding χωρίς συμφέροντα.Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κ.Σοφοκλή Τέϊλορ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για την εκπροσώπηση της κατηγορίας στο Universe.Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που μου δίνεται η δυνατότητα να τα πω μέσα από εδώ.

 

 

Μια τελευταία κουβέντα για το ifitnessbook.com;

Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον χώρο.Πιστεύω ότι ήταν αυτό που έλειπε από τον χώρο του fitness και του bodybuilding.

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Κωνσταντίνος Ζυγόρης: «Είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση να σηκώνεις την γαλανόλευκη στο εξωτερικό»
  • Κατερίνα Ελ Λατίφ: «Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις»
  • Άκης Κλαδάς: «Δεν τα παρατάω ποτέ»
  • Γιάννης Λαμπίρης: «Σκληρή δουλειά για διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό»
  • Αντριάνα Καγιά: «Μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή μου στο Diamond Cup»
  • Θανάσης Υφαντόπουλος: «Αγαπώ τη σωματική διάπλαση, μου έχει λείψει η σκηνή»
loading...