Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Χρήστος Πιστόλας: «Αν υπάρχει θέληση και πίστη ΟΛΑ είναι δυνατά»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Για τον Χρήστο Πιστόλα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει φροντίσει από μόνος του να κάνει μια «εκρηκτική» εκκίνηση στον χώρο του bodybuilding και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα του αθλήματος στο πανελλήνιο στερέωμα.

 

Τα απίστευτα ποζαρίσματα στο Κύπελλο Wabba Mr. Οδύσσεια 2014 και η πρωτιά στη κατηγορία Junior Athletes, οι φοβερές παρουσίες στα συνεχόμενα Παγκόσμια της WABBA και NAC τον έχουν «ζυμώσει» και είναι έτοιμος να χαράξει μια σπουδαία καριέρα. Απολαύστε τον Χρήστο Πιστόλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη αποκλειστικά στο iFitnessbook…

 

- Χρήστο, είσαι σχετικά νέος στον χώρο του bodybuilding. Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

«Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τη συνέντευξη αυτή, με τιμά πραγματικά, και να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει στο χώρο του fitness και του bodybuilding ειδικότερα. Όσον αφορά την απόφαση μου να ασχοληθώ με το bodybuilding, ήταν μία απόφαση που πήρα στα 18 μου αφού είχα ξεκινήσει ήδη ένα χρόνο προπόνηση με βάρη, όταν και παρακολούθησα τον πρώτο αγώνα bodybuilding. Από εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρος, γνωρίζοντας τον εαυτό μου, ότι θα πετύχω ό,τι και να γίνει».

 

- Τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να προσέξει κανείς στα πρώτα του βήματα;

«Θεώρω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, ανυπόμονοι. Ποιός θα προτιμούσε να περίμενει για κάτι εφόσον θα μπορούσε να το έχει τώρα; Είναι λογικό. Αυτή λοιπόν είναι η συμβουλή μου για κάποιον που ξεκινάει να γυμνάζεται. Κανένα σώμα δεν χτίστηκε σε ένα μήνα, ούτε σε ένα χρόνο. Θέλει πολύ υπομονή, επιμονή και εργατικότητα και με το πέρασμα των χρόνων θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν υπάρχει θέληση και πίστη ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!».

 

1929826 1507038289598840 3758689557874347276 n

 

- Βρίσκεσαι σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία. Που οφείλεται αυτό;

«Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα γυμναστική, άρχισα να διαβάζω ό,τι μπορούσα να βρω για διατροφή και προπόνηση. Στην αρχή δεν έβγαζα και πολύ νόημα, αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια όλα γίνονταν ξεκάθαρα. Παράλληλα, είχα αρκετούς προπόνητες που με βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του. Η κατάσταση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή την οποία χαρακτήρισες ως εξαιρετική οφείλεται αποκλειστικά σε γνώσεις που έχω αποκτήσει μετά από 8 χρόνια αγωνιστική πορεία και διάβασμα, όπως και από το λεγόμενο ‘’trial and error’’ στον ίδιο μου τον εαυτό. Από ό,τι καταλαβαίνεις δεν έχω προπονητή εδώ και 1 χρόνο. Για το αν η απόφαση αυτή ήταν σωστή νομίζω τα αποτελέσματα δίνουν την απάντηση».

 

- Σε προηγούμενη συνέντευξή σου στο iFitnessbook, όσον αφορά τους στόχους σου, μας είχες πει «Ο πήχης είναι αρκετά ψηλά». Μέχρι που θα ήθελες να φτάσεις;

«Δυστυχώς αυτή είναι μία πολύ δύσκολη ερώτηση. Ο πήχης είναι ακόμη ψηλά, και ίσως ψηλότερα από όπου ήταν στην τελευταία μας συνέντευξη. Η προσπάθεια για βελτίωση είναι συνεχής και σταθερή. Για το που θα με φτάσει αυτή η προσπάθεια, όπως και η γενετική μου και οι συγκυρίες μόνο το μέλλον θα μας πει με ακρίβεια».

 

12592196 1510169165952419 67096174565355640 n

 

- Σε βοηθούν οι υποδομές στην Ελλάδα; Πόσο εύκολο είναι για έναν ελπιδοφόρο αθλητή να ανταγωνιστεί τους ξένους bodybuilder κάτω από αυτές τις συνθήκες;

«Πολλές φορές ακούω δικαιολογίες του τύπου «οι ξένοι έχουν το ‘’μαγικό φίλτρο’’ ή ότι κάνουν άλλα ‘’κόλπα’’ και γι’ αυτό είναι καλύτεροι και πιο μεγάλοι μυϊκά». Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Στο μόνο που διαφέρουν είναι στη νοοτροπία, είναι πιο ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά το bodybuilding ή έστω έτσι νομίζω. Τώρα, για τις υποδομές στην Ελλάδα το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν όλοι ξεχάσουμε ομοσπονδίες και συμφέροντα και επικεντρωθούμε στην κοινή αγάπη που έχουμε για το bodybuilding, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη από τη παρούσα».

 

Ας αφήσουμε τα αγωνιστικά. Θα θέλαμε να μας πεις για τη συνεργασία σου με τη Hardcore Bodybuilding...

«Η επίσημη συνεργασία μου με την Hardcore Bodybuilding ξεκίνησε πριν από 2 μήνες καθώς επαναπροσδιορίστηκε το team της εταιρείας. Μια εταιρεία που μου παρέχει προϊόντα αθλητικής ένδυσης τα οποία, όποιος δεν έχει στην ντούλαπα του χάνει πραγματικά! Απίστευτη γκάμα και ακόμη πιο απίστευτη ποιότητα. Με τιμά ιδιαίτερα η θέση μου σε αυτή την ομάδα που μόλις ξεκίνησε πολύ δυναμικά και αποτελείται απο αξιόλογους αθλητές και αθλήτριες. Πέραν από την Hardcore Bodybuilding θα ήθελα να αναφέρω και την Nanox nutriceuticals, μια εταίρια από το Βέλγιο, άκρως ποιότικη σε πρώτες ύλες και με τεράστια ποικιλία σε προϊόντα που μου χορηγεί τα συμπληρώματα διατροφής μου. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω 2 τόσο μεγάλους χορηγούς να με φροντίζουν, και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία. Τους ευχαριστώ πολύ!».

 

 

- Είσαι ζευγάρι με την Ελένη Ζαβιτσάνου. Πως είναι για δυο πρωταθλητές του bodybuilding να ζουν στο ίδιο σπίτι;

«Η απάντηση είναι ότι η συμβίωση γίνετε πολύ πιο εύκολη καθώς έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής. Έχουμε βρει ως ιδανικό να συμμετέχουμε σε διαφορετικές αγωνιστικές seasons γιατί έτσι ο ένας μπορεί να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στον άλλον όσο χρειάζεται. Κατά τ’άλλα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είμαστε τώρα 8 χρόνια σχέδον μαζί και είμαστε πολύ αγαπημένοι.

 

- Στείλε ένα μήνυμα στους αναγνώστες του iFitnessbook που σε διαβάζουν...

«Στους αναγνώστες του iFitnessbook θα ήθελα να πω να συνεχίζουν να στηρίζουν το fitness και το bodybuilding όσο μπορούν. Να προσπαθούν και να κοπιάζουν για τα όνειρα τους. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αν εσύ ο ίδιος πιστεύεις στον εαυτό σου. Με υπομονή, επιμονή και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ».

 

 

To iFitnessbook ευχαριστεί με τη σειρά του τον Χρήστο Πιστόλα που ακόμη μια φορά παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και του εύχεται μια ονειρεμένη πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Για να δείτε αλλά και να προμηθευτείτε τα θαυμάσια προϊόντα της Hardcore Bodybuilding Sportswear δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στην εικόνα...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αλλάξτε τις κοινές πηγές πρωτεΐνης σας με οστρακοειδή
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Γιατί η τεχνική της αποφόρτισης σε βοηθά να χτίσεις δυνατότερο σώμα
loading...