Ο Θεόδωρος Μελισσάρης μιλά στο iFitnessbook για τη δυναμική επιστροφή του στο bodybuilding!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μετά και την μεγάλη του επιτυχία κερδίζοντας στη κατηγορία του και χάνοντας στις λεπτομέρειες τον Γενικό Τίτλο του WABBA World Hellas 2016 από τον Χρήστο Κυριαζή, ο Θεόδωρος Μελισσάρης διανύει μια φοβερή αγωνιστική φόρμα κάνοντας όλους στην αίθουσα "Εσπερίδες" του Χίλτον να μένουν με ανοικτό το στόμα με την εκπληκτική αλλαγή στο σώμα του.

 

Να θυμίσουμε ότι το 2015 πήρε τον Γενικό Τίτλο στην Επίδειξη Bodybuilding NABBA στη Καβάλα, ενώ αναδείχθηκε 4ος στο NABBA World Championships στη Μάλτα, επιτυχίες που επιβεβαιώνουν το καλό φεγγάρι του Θεόδωρου Μελισσάρη κατά την επιστροφή του στην αγωνιστική σκηνή.

 

 

Ο Θεσσαλονικιός bodybuilder αν και είχε αποσυρθεί το 2002 από την ενεργό δράση, επέστρεψε το 2013 και έκτοτε έχει κάνει πράγματα και θαύματα. Μέσα σε τρία χρόνια έχασε δεκάδες κιλά, έχει χτίσει ένα φανταστικό σώμα και έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες. Ο Θεόδωρος Μελισσάρης μας εξηγεί πως κατάφερε αυτό το αξιέπαινο αποτέλεσμα και μας αποκαλύπτει τα επόμενα πλάνα του.

 

DSC04247

DSC04248

 

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Μελισσάρη:

 

Από την ημέρα που αποφάσισα να ξεκινήσω για να επανέλθω στο αγωνιστικό bodybuilding, η ζωή μου (πέρα από τις οικογενειακές μου υποχρεώσεις) είναι η ζωή ενός πειθαρχημένου στον σκοπό του στρατιώτη. Το μυστικό μου είναι οτι αγαπώ αυτό που κάνω και δουλεύω σκληρά για να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από το 2013 που επανήλθα στο αγωνιστικό bodybuilding  κερδίζοντας την κατηγορία μου στην ΕΟΣΔ-ΙFBB μέχρι σήμερα, προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την εξέλιξή μου, τα έχω καλά με τον εαυτό μου και με την πλήρη στήριξη της οικογένειάς μου και των δικών μου ανθρώπων, φίλων και γνωστών, προχωράμε μπροστά ακάθεκτοι. Ο πιο άμεσος στόχος μου είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WABBA HELLAS στην Ιταλία και μετά ακολουθεί το μεσογειακό της WFF στον Βόλο. Απο εκεί και πέρα βλέπουμε και διαμορφώνουμε την συνέχεια!

 

DSC04306

 

Για να θυμηθείτε τη συνέντευξη του Θεόδωρου Μελισσάρη στο iFitnessbook μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση πατήστε στον ακόλουθο σύνεδσμο...

Συνέντευξη: Θοδωρής Μελισσάρης-Βodymaxx team

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Νίκος Μουσουνίδης: «Το bodybuilding είναι η ευχαρίστησή μου»
  • Ο νέος με σύνδρομο down που βρίσκει την αυτοπεποίθησή του στο bodybuilding!
  • Χαμός με την διαγραφή αθλητών από την IFBB!
  • Massimo Alparone: «Καλοί αθλητές και υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα»
  • Οι νικητές και τα αποτελέσματα από το Βαλκανικό και Ελληνικό Πρωτάθλημα της IBFA Hellas
  • Ποια είναι η καλύτερη αναλογία BCAA's;
loading...