mobadv

Ο πρόεδρος της WABBA Νίκος Τσουνάκης και ο διοργανωτής Γιάννης Τσαγκαράκης μετά το Mr.Κρήτη μιλάει στο iFitnesbook.com

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Λίγο μετά τους αγώνες Mr. Κρήτη στο Ηράκλειο αθλητές - προπονητές - διοργανωτές συναντήθηκαν για φαγητό στο Ντόναλντ στη λεωφόρο Ικάρου εκεί συναντήσαμε το Νικο Τσουνακη Πρόεδρο της Wabba και και τον διοργανωτή Γιάννη Τσαγκαράκη οπου μας είπαν τα εξείς:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Νίκος Τσουνάκης:
« Ήταν μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που είχε όλα τα στοιχεία ενός καλού αγώνα. Ήταν ένας αγώνας που η επιτυχία του φαινόταν εξαρχής, αφού ο διοργανωτής Γιάννης Τσαγκαράκης είναι ένα άτομο που βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο, παλιός πρωταθλητής και αθλητής. Από εκεί ξεκίνησαν όλα γιατί αγαπάει αυτό το άθλημα, ασχολείται ακόμα και δίνει την ψυχή του γι’αυτό. Ο Γιάννης Τσαγκαράκης, ο οποίος από τον Ιανουάριο είναι μέλος της ομοσπονδίας μας, έχει δείξει έναν πολύ καλό τρόπο και δρόμο για να προχωρήσει το άθλημα και στην χώρα μας.
 
Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν πολύ καλός διότι είχε σημαντικές συμμετοχές και οι αθλητές ήταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ο χώρος που έγινε η διεξαγωγή του αγώνα ήταν σωστός, αφού ήταν αμφιθεατρικός, και οι θεατές μπορούσαν να απολαύσουν το θέαμα. Είχε αρκετό κόσμο, καλή ροή, happenings, καράτε, μουσική και τραγούδι. Περάστηκαν μηνύματα και η αξιολόγηση των αθλητών ήταν άψογη και αντικειμενική, χωρίς να αφήνει περιθώριο να «ριχτεί» κάποιος από τους συμμετέχοντες. Ήταν ένας αγώνας αρκετά υψηλού επιπέδου με προδιαγραφές εξωτερικού.
 
Θέλω να ευχαριστήσω, μαζί με τον Γιάννη Τσαγκαράκη, όλους εκείνους που βοήθησαν να στηθεί αυτός ο αγώνας. Από δω και πέρα μπαίνουν σωστές βάσεις για να ξεκινήσει αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός. Το Mr Κρήτη ήταν πάντα ένας δυναμικός αγώνας γιατί η Κρήτη παρουσιάζει κάθε χρόνο έναν μεγάλο αριθμό αθλητών και αρκετά υψηλού επιπέδου.
 
Γι’αυτό τον λόγο πολλοί από αυτούς τους αθλητές, μετά το Mr Κρήτη, παρουσιάζονται σε πανελλαδικά πρωταθλήματα κι όχι μόνο βγαίνουν νικητές αλλά προκρίνονται και για μεγάλους αγώνες του εξωτερικού.
 
Η Κρήτη αποτελεί αναμφισβήτητα ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού bodybuilding κι αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά και τώρα ακόμη περισσότερο που έχει αναλάβει ένα πολύ σχετικό άτομο, με αγάπη γι’αυτό που κάνει και προσπαθεί με τη συμβολή του να γίνει καλύτερη η διοργάνωση. Οι υπηρεσίες του είναι πολύ σημαντικές και αναγνωρισμένες από την ομοσπονδία πανελλαδικά.
 
Με λίγα λόγια ήταν ένας πολύ επιτυχημένος αγώνας κι ο επόμενος θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένος γιατί αν είχαμε κάποια κενά αυτά θα διορθωθούν και θα γίνει ακόμα καλύτερη η διοργάνωση.»
 
Γιάννης Τσαγκαράκης:
«Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια και την πολύτιμη βοήθειά του τον πρόεδρο τηςWABBA τον κύριο Νίκο Τσουνάκη. Πήρε άλλη δυναμική κι αίγλη ο αγώνας που κάναμε φέτος και κάθε χρόνο από τώρα και στο εξής με την WABBA.
 
Γιατί καλώς ή κακώς όλοι οι αθλητές ανήκουμε και ξεκινήσαμε από εκεί. Κι εμένα ο πρώτος μου αγώνας της WABBA ήταν κι ελπίζω κι ο τελευταίος μου να’ναι της WABBA σαν ενεργός αθλητής γιατί έχει άλλη δυναμική και προοπτική. Βλέπουμε πλέον ότι αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Ελλάδα όσον αφορά τις ομοσπονδίες κι ευχή όλων μας είναι να’ναι όλοι οι αθλητές ενωμένοι σε μία ομοσπονδία. Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε αυτό σαν WABBA κι ευελπιστώ να φέρουμε όλον τον κόσμο κοντά.
 
Πάντα υπάρχουν ατέλειες σε ένα live event, όπως ήταν ο αγώνας μας, αλλά εμείς μαζί με την ομοσπονδία μας τηνWABBA θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο κι ελπίζουμε και κάθε χρόνο και με τον δήμο Ηρακλείου και τον μεγάλο μας χορηγό την ECO του Σταύρου Κουμουλά.
 
Ραντεβού στις 1/6 στο θρυλικό Mr Hellas κι επόμενος σταθμός το παγκόσμιο στο Ναύπλιο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
 
 
 
 
 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • H ActivLab δίπλα στους αθλητές και τους φίλους της σωματικής διάπλασης
  • Το Guest Posing της χρονιάς από την Κωνσταντίνα Κασκάνη στη σκηνή της WABBA! (video)
  • Έρχεται στις 27 Μαΐου το WABBA International Πρωτάθλημα 2018
  • Τροχαίο-σοκ με μοτοσικλέτα για Έλληνα πρωταθλητή του bodybuilding
  • Νίκος Τσουνάκης: «Η WABBA είναι μια οικογένεια για τους αθλητές»
  • Φωτογραφίες από το Κύπελλο WABBA International 2017
loading...