Νέα αθλητών MUSCLECLUB Τάσος Μισαηλίδης - Θανάσης Υφαντόπουλος

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
To MUSCLECLUB Τάσος Μισαηλίδης - Θανάσης Υφαντόπουλος συνεχίζουν τον επιτυχημένο τους μαραθώνιο στο bodybuilding με την επίτευξη νέων συνεργασιών, με την υποστήριξη νέων αθλητών και την συμμετοχή τους σε σπουδαίες διοργανώσεις. 
 
 
Η οικογένεια του ΜUSCLECLUB με ανακοίνωση γνωστοποίησε τη νέα προσθήκη της αθλήτριας, Kάτιας Πατεράκη, την αποδέσμευση της αθλήτριας Σοφίας Μπαλαμπάνη, αλλά και την νέα εποχή με συνεργασίες που αναμένονται να ενσωματωθούν στην αθλητική ομάδα...
 
 
H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
 
"To ΜUSCLECLUB είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της αθλήτριας Kάτιας Πατεράκη με την εταιρεία SUPERIOR 14. Μετα από συννενόηση του MUSCLECLUB Τάσος Μισαηλίδης - Θανάσης Υφαντόπουλος με την μαμά εταιρεία SUPERIOR 14 και μετά την άφιξη του Παντελή Σταυρουλάκη έρχεται η Κάτια Πατεράκη που πλέον ανήκει στην ομάδα αθλητών της. Επίσης θέλουμε να της ευχηθούμε από καρδίας καλή πορεία και να τη καλοσωρίσουμε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια μας. 
 
Αναμένονται και άλλες συνεργασίες με αθλήτριες και αθλητές για να μπούνε και αυτοί στην αθλητική ομάδα MUSCLECLUB - SUPERIOR 14. 
 
Το MUSCLECLUB ανακοινώνει τη λήξη της προπονητικής συνεργασίας με την αθλήτρια τους Σοφία Μπαλαμπάνη και της ευχεταί να έχει μια εξαιρετική πορεία.
 
Επίσης, το ΜUSCLECLUB  θέλει να ανακοινώσει ότι είναι αυτόνομο και ότι αφορά τους αθλητές του και τις χορηγίες αυτών αποφασίζεται από κοινού.  
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης κάποιους ανθρώπους που κατά καιρούς εχουν βοηθήσει αθλητές μας όπως ένας απο αυτούς είναι ο Χρήστος Μπότης - DIESEL που στήριξε αθλητές και έφερε καινούργιες συνεργασίες στο κατάστημα μας".
 
MISAILIDIS NEW FITNESS BODYBUILDING
 
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πρόγραμμα προπόνησης 4 ημερών για αύξηση μυϊκής μάζας by Muscleclub
  • Super προσφορά στη Whey Charger της Tesla από το Muscle Club!
  • Πάρε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό του Muscleclub!
  • Ο Χρήστος Πιστόλας και επίσημα αθλητής της Superior14!
  • Πρόγραμμα διατροφής για αύξηση καθαρής μυϊκής μάζας για άντρες by MuscleClub
  • Super διαγωνισμός από MuscleClub: Μάντεψε το Τop6 του Mr. Olympia και κέρδισε μεγάλα δώρα!
loading...