Έρχεται το Πανελλήνιο Κύπελλο Κρήτης 2016 με guest poser τον Γιάννη Τσούνο!

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά η σπουδαία συνάντηση του IFBB-ΕΟΣΔ Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης Κρήτη 2016 που έχει οριστεί για τη Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 6:00 μμ. στο ΤΕΙ Κρήτης στη πόλη του Ηρακλείου και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Καραναστάσης», Περιοχή Εσταυρωμένου.

 

Στη μεγάλη διοργάνωση που δεν θα φέρει την ονομασία "Μρ. Κρήτη" η ΕΟΣΔ γνωστοποίησε ότι ο quest poser στο Πανελλήνιο Κύπελλο Κρήτης 2016 της ΙFBB-ΕΟΣΔ θα είναι ο τεράστιος Γιάννης Τσούνος σε μια αθλητική συνάντηση γεμάτη εκπλήξεις.

 

Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:

Ανδρών, Γυναικών, Παλαιμάχων, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Men’s Physique, Women’s Fitness, Body Fitness, Bikini Fitness, Women’s Physique, Children Fitness

 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Ομοσπονδία αλλά και πληροφορίες από τη διοργάνωση, υπάρχουν διαθέσιμα για τον αγώνα 90 ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ΑΝΕΚ-Blue Star) με 50% έκπτωση. Επίσης, η διαμονή στο ξενοδοχείο των αθλητών θα είναι επίσης με 50% έκπτωση.

 

Τέλος, ο γενικός νικητής του αγώνα θα ταξιδέψει με δωρεάν εισιτήρια στo Arnold Classic της Ισπανίας, όπως και θα έχει δυο ημέρες δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο της αρεσκείας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αποκλεισμός από την ΕΟΣΔ σε αθλητές που συμμετέχουν σε άλλες διοργανώσεις!
  • Again and again: Ο Γιάννης Μάγκος Overall νικητής στο Πανελλήνιο Κύπελλο της ΕΟΣΔ (photos)
  • Όλα τα αποτελέσματα από το 22ο Πανελλήνιο Κύπελλο της ΕΟΣΔ!
  • Έρχεται το «καυτό» τριήμερο της IFBB - Όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων
  • Με δυνατές παρουσίες το Muscle Club Team στους αγώνες της ΕΟΣΔ!
  • Ο Κρητικός... Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ που διέπρεψε τη δεκαετία του '70 στο bodybuilding!
loading...